Selidbe poker aparata kockarnica

Iz našeg širokog asortimana usluga ovoga puta izdvajamo uslugu selidbe poker aparata, ruleta, kockarnica i sve prateće opreme koja uz to ide. Kad god vam zatreba profesionalna usluga selidbe, znate već da možete uvek da se oslonite na selidbe Stošić, jer smo do sada pokazali da smo veoma profesionalni u poslovima selidbe, da pružamo svim klijentima odličnu uslugu i da nudimo najpovoljnije cene na tržištu.

Danas su kockarnice postale posebno popularne, pa ih skoro svuda ima. Ukoliko vi vašu kockarnicu želite da preselite na drugu adresu, naš tim vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana. Imajući u vidu da su u pitanju vrlo osetljivi aparati, često vrlo teški i kabasti, pa njihova selidba zahteva jedan poseban pristup i vrlo pažljivo planiranje, a imajući u vidu da smo mi već eksperti u poslovima selidbe, samo kod nas možete biti potpuno bezbrižni dok mi selimo sve vaše poker aparate, rulete i sve ostale elemente vaše kockarnice.

selidbe-poker-aparata-kockarnica3

Pre realizacije posla, naš stručni tim obavlja besplatnu procenu selidbe vaše kockarnice, da vas upozna sa svim potrebnim informacijama o vremenu trajanja i troškovima koji će tokom selidbe nastati. Sve usluge utovara, istovara, montaže, prenosa i slično, možemo mi da vam obezbedimo, tako da nema potrebe da tražite dalje.

Selidbe Stošić vaš su pravi izbor u situaciji kada su vam potrebne selidbe kockarnica, poker aparata, ruleta i slično. Raspolažemo savremenim transportnim sredstvima, sa velikim tovarnim prostorom u koji možemo spakovati sve što je potrebno, a sva vozila su opremljena i dodatnim alatima kako bi se obezbedila selidba svih aparata i sa teško dostupnih mesta. Više ne morate da razmišljate danima unapred i da pravite kombinacije i varijacije kako da kockarnicu preselite na atraktivniju lokaciju ili mesto gde će biti više posećena.

Sve vaše zamisli samo selidbe Stošić mogu da ostvare tako da budete veoma zadovoljni saradnjom i uslugom selidbe. Selidbe poker aparata, kockarnica, ruleta i svih ostalih zabavnih mašina iz vaše kuće zabave nudimo vam po najboljim uslovima u gradu, dajemo vam odličnu uslugu i najpovoljnije cene, a vaš deo posla je samo da nam se javite i prepustite nam sve u vezi selidbe.

Godine iskustva potvrđuju našu lidersku poziciju na tržištu i pružaju nam mogućnost da vam još više pomognemo prilikom svake selidbe.