Selidbe sudska izvršenja

Selidbe sudsko izvršenje su veoma komplikovana i neprijatna stvar i zatista razumemo da je poslednje oko čega želite da se dodatno nervirate sam čin selidbe.

Selidbe Stošić jedna su od retkih agencija u našoj zemlji koje se bave svim vidovima selidbi, uključujući i one prinudne. Selidbe sudsko izvršenje je usluga koju nudimo klijentima na teritoriji Beograda i cele Srbije i spada u hitne selidbe. Ukoliko ste primorani da se što pre iselite iz svog stana ili kuće, pozovite nas, mi vam koliko-toliko možemo olakšati da iseljenje prođe bez previše stresa.

selidbe sudska izvrsenja

Nažalost, živimo u vremenu velike neizvesnosti, a budući da radimo 3-4 prinudne, hitne selidbe i iseljenja nedeljno, imamo dovoljno iskustva da znamo da vam je podrška jako važna. Selidbe sudsko izvršenje su posebno stresne jer su uključeni i pravni, odnosno zakonski postupci i lica. To je dodatni razlog zašto vam možemo reći da se slobodno oslonite na nas. Mi ćemo isplanirati vaše iseljenje u najkraćem roku, dati vam besplatnu procenu same selidbe i preseliti vas brzo i bezbedno. Naša agencija Selidbe Stošić je već dugi niz godina u ovom poslu i tačno možemo da prepoznamo kakve su vaše potrebe i da odreagujemo profesionalno i brzo. Kao što smo pomenuli sudsko izvršenje nije prijatno, pa je potrebno sav posao obaviti pažljivo i efikasno. Treba da znate da proces selidbe po osnovu sudskog izvršenja ne može obavljati bilo ko. Neophodno je da agencija ima sve potrebne dozvole i da ispunjava predviđene zakonske uslove kako bi bez ikakvih smetnji mogla da izvrši hitnu selidbu.

Zahvaljujući iskustvu u ovom poslu, stekli smo odličnu praksu kada su ovakve selidbe u pitanju, te s nama ne brinete. Poznajemo sve zakonske regulative i obaveze koje kao agencija imamo u slučaju sudskog iseljenja. Reagujemo odmah po vašem pozivu i iseljenje vršimo u najkraćem roku. Bilo da je potrebno da se iselite vi ili da vi nekoga iseljavate. Mi vam pomažemo da spakujete stvari. Imamo iskusne pakere, kao i obučenu ekipu koja vaš nameštaj i druge nepokretnosti demontira i montira. Takođe, ne postoji taj kabasti nameštaj s kojim mi ne umemo da se nosimo. Ne brinite za svoje umetnine, antikvitete i ostale vredne stvari. Njih pakujemo na poseban način i s posebnom pažnjom. Isto važi i za sve druge osetljive stvari koje posedujete. Vaše je samo da nas obavestite šta smatrate da potencijalno može biti najveći izazov pri selidbi i mi ćemo problem rešiti. Nudimo vam garanciju na bezbedan transport stvari. To je retkost u ovom poslu. No, nama je najvažnije da vi u tim trenucima možete da se oslonite na nas a mi ćemo opravdati vaše poverenje.

Naše osoblje je za vas dostupno 24 sata svakog dana. Pozovite nas i neko od agenata će biti spreman da odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice. Nudimo vam kamionski transport stvari kao i prevoz kombijima i pikapovima. Na osnovu vaših potreba, preporučićemo vam i broj radnika koji je potrebno angažovati pri iseljenju. Ukoliko nemate rešenje za svoje stvari, ne brinite. Možemo vam ponuditi i privremeno odlaganje nameštaja i ostalih stvari u našem magacinu. Prostor je pod video nadzorom, tako da će vaše stvari biti sasvim bezbedne do momenata kada se steknu uslovi da ih preuzmete. Naša usluga se ne završava samom selidbom. Mi smo tu da sve stvari raspakujemo i postavimo na način na koji vi želite.

Vozači koji su u našem timu su veoma iskusni, odlično poznaju kako teritoriju Beograda, tako i celu Srbiju, te bez problema dolaze tačno na vašu adresu. Odatle vas takođe vozimo na zadatu lokaciju i parkiramo tako da budemo praktično na ulaznim vratima. Naša vozila su tapacirana unutra kako bismo dodatno obezbedili transport. Pored iseljena i hitne selidbe nepokretnosti, možemo transportovati vaše kućne ljubimce. Verujemo da vam je u trenutku iseljenja poslednja stvar o kojoj razmišljate da nabavite kutije za selidbe, pucketavu i zaštitnu foliju. Možete se slobodno pouzdati u nas i naručiti šta vam treba. Pošiljku sa kutijama i folijama šaljemo na vašu adresu potpuno besplatno.

Pozovite nas i rešite makar problem hitne selidbe na najlakši način, ako je već sve ostalo dovoljno komplikovano i stresno.