Selidbe cene

Selidbe Cene

Selidbe Cene, cenovnik selidbe Beograd, Srbija

Ukoliko tražite profesionalnu agenciju za preseljenje, kombi prevoz i kamionsi prevoz na pravom ste mestu. Zatražite besplatnu procenu i uverite se da smo najpovoljniji.

Cenovnik u Agenciji Stošić za selidbe Beograd formira se individualno za svaku selidbu kako bi se postigla najpovoljnija cena u gradu. Svaka selidba je različita i razlikuje se u pređenoj kilometraži, broju radnika koji se uključuje u selidbu, lokacijama na koje se sele stvari(spratnost objekta, da li u objektu ima lift ili ne…), dobu dana koji se vrši selidba i mnogim drugim faktorima.

Kombi prevoz cene u gradu:

Kako bi vam ponudili najbolju cenu za vašu selidbu u datom trenutku predlažemo da zatražite besplatnu procenu vaše selidbe. Uveravamo vas da ćete na taj način dobiti najbolju cenu u gradu.
Na cenu selidbe u najvišoj meri zavisi:

 Pored činjenica da smo najpovoljnija agencija za selidbe i transpor robe kombi i kamionskim vozilima u gradu, naša najbolja referenca je RADNIK VIŠE. Kako bi postali i zadržali ugled najprofesionalnije agencije u gradu prilikom dogovora i formiranje cene utiču vaše želje a nakon toga šaljemo vam radnika više kako bi usluga bila još efikasnija za isti iznos koji smo se dogovorili.

Što se tiče selidbe u inostrantvo jako je teško dati bilo kakav okviran cenovnik jer na formiranje cene pored standardnih uslova (kapacitet selidbe, broj radnika, montaža – demontaža nameštaja ili mašina) pored udaljenosti koja ovde igra glavnu ulogu utiču i uslovi te zemlje, cenovnici putarina u zavisnosti da li se selidbe izvšava kombijem, više kombija ili kamionom.

Usluga koja vam nudimo a koja je najpoznatija u našoj agenciji je „Jedna cena – Kompletna usluga – Garancija“. Na osnovu informacija koje nam date mi vam nudimo kompletnu selidbu (sa utovarem i istovarom svih stvari) uz garanciju na svu robu koja se seli po jedinstvenoj ceni. Garantujemo vam da naknadnih skrivenih troškova neće biti. Ponudu koju Vam damo nju ćete i platiti!

**Za sve opštine u Beogradu (Novi Beograd, Stari Grad, Voždovac, Konjarnik, Zvezdara, Banjica, Čukarica, Zemun, Železnik, Resnik, Surčin, Sremčica, Dobanovci, Ugrinovci, Zemun polje, Mirijevo, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Rakovica, Medaković 1,2,3, Braće Jerković…)cene selidbe su iste. U svaku selidbu uračunat je broj radnika koji je naznačen u tabeli koji će vaše stvare efikasno i pouzdanu utovariti i istovarati iz kombi vozila.

Kombi prevoz cene u gradu:

Kvadratura stana: do 30m2 3.500 – 5.000 rsd broj radnika:2

Kamionski prevoz cene u gradu:

Kvadratura stana do 30m2 6.000 – 9.000 rsd broj radnika: 2
Kvadratura stana do 50m2 10.000 – 12.000 rsd  broj radnika:4

Cenovnik prevoz:

** U cenu prevoza podrazumeva se da svu robu i stvari vi samo utovarate i istovarate iz kombija ili kamiona, na nama ostaje da vaše stvari na bezbedan način transporujemo na željenu lokaciju.

  • Kombi prevoz cene u Beogradu     1.500 – 2.500 rsd
  • Kombi prevoz cene van Beograda     25 – 30 rsd/km
  • Kamionski prevoz cene u Beogradu     2.500 – 5.000 rsd
  • Kamionski prevoz cene van Beograda     44 – 50 rsd/km

Pozovite nas i uverite se zašto smo najbolja i najpovoljnija agencija u gradu. Naša izuzetna posvećenost, poštenje i efekasnost učinilo je da gotovo 95% naših klijenata naš preporučuje, ponovo koristi naše usluge, što nam dovoljno govori o našek kvalitetu i da smo na dobrom putu.selidbe cene.

Orjentacione cene kao i uslove pogledajte u zavisnosti od vaše potrebe ili nas pozovite ODMAH za BESPLATNU PROCENU SELIDBE!

Selidbe u Beogradu – gradske opštine:

Selidbe
Barajevo

Selidbe
Grocka

Selidbe Lazarevac

Selidbe Mladenovac

Selidbe Novi Beograd

Selidbe Čukarica

Selidbe Obrenovac

Selidbe
Palilula

Selidbe Rakovica

Selidbe Savski Venac

Selidbe
Sopot

Selidbe Stari Grad

Selidbe
Surčin

Selidbe
Voždovac

Selidbe
Zemun

Selidbe
Zvezdara

Selidbe
Vračar