Streč folija

Streč folija

Streč folija povoljne cene, za pakovanje i selidbe

Streč folija odličnog kvalitete pogodna za sve vrste pakovanja tokom selidbe ili zaštite stvari. Ova streč folija može se koristiti i za različite namene.

Kada planirate selidbu, postoji toliko stvari na koje morate misliti i pripremiti, pre nego što uopšte i počnete sa pakovanjem. Jedna od stvari koja vam je neophodna jeste streč folija.

Ako se pitate zašto, odmah ćemo vam razrešiti nedoumice. Streč folija se koristi za pakovanje stvari, koje se moraju zaštititi tokom transporta i manipulisanja u selidbi.

Osnovna njihova karakteristika jeste da su veoma tanke, ali su izdržljive i obezbeđuju veliku stabilnost tovaru koji je upakovan u streč folije. Najveća prednost streč folije jeste što je vrlo rastegljiva, pa se u nju može upakovati teret bilo koje vrste.

Streč folija

Folija veliki primenu imata za štitenje od vlage i prljanja. Ukoliko stvari skladištite na neko vlažno mesto tokom selidbe obazno upotrebite streč foliju!

  • ekstra kvalitet 2,5 kg težina (20cm ¦ 23 my) ___  700 RSD Streč folija karakteristike

Bezbednost vaši stvari tokom selidbe prioritet je naše agencije, zato se trudimo, da osim brze i efikasne selidbe, obezbedimo i sve prateće elemente po veoma povoljnim uslovima, najboljim na tržištu.

Streč folije koje su vam neophodne za pakovanje tokom selidbe možete nabaviti kod nas, a mi vam je možemo dostaviti na kućnu adresu, u skladu sa dogovorom sa vama.

Streč folija je jedna od prvih stvari koje treba da nabavite kada krenete u akciju, kada vas čeka veliki posao oko selidbe. Na taj način ćete sve svoje stvari obezbediti maksimalno od oštećenja i sačuvati vama drage uspomene.

Streč folija ima raznoliku primenu u toku selidbe. Najveća primena je tokom prenošenja stvari na paleti kada je potrebno veći broj predmeti sjediniti da ne ispadaju tokom transporta.

Koristi se i tokom zaštite nameštaja koji se transportuje sa unutrašnjim predmetima ili da se vrata nameštaja tokom selidbe ne otvaraju.