Selidbe Rakovica

Selidbe Rakovica

Selidbe Rakovica

Selidbe Rakovica pokrivaju čitavu površinu opštine Rakovica a tu spadaju i naselja Miljakovac i Kanarevo brdo.

Ovaj deo grada je ispresecan manjim i većim stambenim celinama i naseljima pa je za svakoga ko prvi put dolazi u ovo naselje potpuno otkrovenje. S jedne strane je tu veliki broj modernih i lepih stambenih naselja sa zgradama, dok je s druge strane i veliki broj privatnih kuća, te se ima utisak da ste van Beograda.

Bilo da se u Rakovicu selite prvi put ili unutar teritorije opštine mi ćemo vam pomoći da vaša selidba protekne glatko.

Selidbe Rakovica

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Mnogima je izazov da se snađu u rakovičkim ulicama, ali za nas to ne predstavlja problem. Tačno znamo gde se šta nalazi i dolazimo na zadatu adresu u tačno zakazano vreme da vam pomognemo oko selidbe.

Druga stvar koja je takođe tipična za ovo naselje je sama infrastruktura, kako ona prirodna tako i ona urađena čovekovom rukom.

Ovaj deo grada je vrlo brdovit i mnoge od ulica su uske i strme. To za nas nikako ne predstavlja problem jer su naša vozila sasvim adekvatno opremljena da dođu do bilo koje ulice, kuće, zgrade ili komercijalnog prostora neke firme.

Na raspolaganju vam je naš tim spretnih vozača koji upravlja kamionima i kombi vozilima.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Za selidbe kamionom obično idu i dva radnika, uz mogućnost da ih bude i više ako vi t zahtevate.

Što se kombi transporta tiče, pored vozača možemo vam ponuditi jednog ili više radnika. Od nas možete da iznajmite samo vozila bez pomoćnog osoblja. S druge strane vršimo za vas samo utovar i istovar, što znači da nam se možete obratiti i samo ako je najam radnika u pitanju.

Naši radnici za utovar i istovar robe sutakođe obučeni za demotaže i montaže različitih mašina. Svi imaju višegodišnje iskustvo i susreli su se sa nizom nepredviđenih situacija. Za njih je svaki zadatak lak i obaviće ga brzo i pouzdano.

Posebna briga o vozilima je za nas važna kako bi vam pružili najbolju uslugu. Svi kamioni se redovno održavaju i tehnički su ispravni. Unutrašnjost je tapacirana i opemljena za različite vrste robe koja u transportu ostaje sasvim bezbedna.

Sve dobijate u stanju u kome smo stvari i preuzeli od vas. Posedujemo i različitu opremu za lakši utovar i istovar i bezbedan transpor različite robe kao i kutije za selidbe za siguran transport.

Sigurni smo i da vam možemo ponuditi najpovoljniju cenu, a širok dijapazon usluge. Prepoznati smo kao vodeća agencija za selidbe na teritoriji Beograda i konstantno proširujemo broj klijenata.

Naši klijenti nas preporučuju prijateljima i rođacima jer su se uverili da je laka selidba moguća.

Što se tiče selidbi firmi tu va nudimo niz povoljnosti kao i plaćanje kešom ili preko računa. Još jedna od usluga koju smo uvrstili u naš asortiman odnosi se na odvoz nepotrebnih stvari, na lokaciju koju vi izaberete ili na najbližu deponiju.

Pored svega ovoga vam nudimo i usluge čišćenja. Na sve usluge za koje se odlučite ćete dobiti garanciju. Pri prvom kontaktu s našom agencijom dobijate i besplatnu procenu selidbe.

Vaše je da nas pozovete a naše da brinemo o svim detaljima vaše selidbe u Rakovici. Metereološki uslovi, klizav kolovoz, ili bilo koji drugi problem nas ne sprečavaju da budemo tu za vas 24 sata sedam dana u nedelji preko cele godine.

Okrenite naš broj odmah i saznajte šta vam sve nudimo i kako vam možemo olakšati život uz nabolju cenu selidbe!