Selidbe

Selidbe
Kamion za selidbe kutije ispred

Najjeftiniji prevoz u Srbiji

Cilj nam je da izvedete vašu selidbu što je mirnije moguće i bez stresa.

Selidbe Beograd Stošić pruža usluge kancelarijskog i komercijalnog preseljenja na lokalnom i nacionalnom nivou. Bez obzira da li se selite sa jednog na drugi sprat u okviru selidbe stana, iz jedne zgrade u drugu ili čak iz jedne države u drugu ili vršite selidbu kuće, obezbedili smo i besprekorno i sigurno preseljenje koje obezbeđujemo uz minimalne neugodnosti po vaše zaposlene i klijente bilo da ste zatražili uslugu kombi prevoz ili kamionski prevoz.

Naša specijalizovana oprema je specijalno dizajnirana za komercijalno pakovanje, uz najveći nivo bezbednosti, skladištenja i praktičnog preseljenja. Koristeć́i naše već primenjivane tehnike upravljanja projektom naše iskusno, posvećeno i dobro upravljanje resursima preko osoblja ć́e vam dostaviti sve uz uspešan krajnji ishod.

Selidbe po povoljnoj ceni

Agencijski tim može da vam pomogne sa vašim međudržavnim preseljenjem kada obavljate selidbu jedne spavacće jedinice, stana, kuć́e ili selidbu kancelarije.

Da bi za nas obezbedili naknadu u vidu cene, molimo da nas pozovete i zatražite besplatnu procenu vaše selidbe. Kada dođe vreme za selidbu, mi kao agencija razumemo koliko će sve teško biti. Od preseljenja kuć́e do selidbe kancelarije ili kombi prevoza kao i kamionskog prevoza nastojimo da vas oslobodimo od stresa i odradimo sve.

Selidbe Srbija – agencija Stošić nudi kompletno uklanjanje i pružanje niza usluga koje su konkretne, prijateljske, pouzdane i pristupačane. Mi u agenciji razumemo zadovoljstvo kupaca koje je ujedno i ključ našeg uspeha i ponosni smo kada vam pružimo sve što vam je potrebno vezano za usluge selidbe, da bi posao završili što je moguće laganije. Na osnovu usluga vezanih za kutije za selidbe i pakovanja sa stvarnim kretanjem vaših stvari, mi brinemo o svemu tome.

Agencija Stošić Beograd se povezuje sa konceptom vrednosti koja se dalje vezuje za novac i transparentnost troškova, što znači da nemamo nikakve skrivene troškove ili neopozive takse, tako da se možete osecćati potpuno sigurno znajuć́i šta da očekujete kada je u pitanju novac. Nijedan posao nije prevelik ili premali za naš tim u agenciji.

Selidbe u Beogradu – gradske opštine:

Selidbe
Barajevo

Selidbe
Grocka

Selidbe Lazarevac

Selidbe Mladenovac

Selidbe Novi Beograd

Selidbe Čukarica

Selidbe Obrenovac

Selidbe
Palilula

Selidbe Rakovica

Selidbe Savski Venac

Selidbe
Sopot

Selidbe Stari Grad

Selidbe
Surčin

Selidbe
Voždovac

Selidbe
Zemun

Selidbe
Zvezdara

Selidbe
Vračar