Selidbe Slovenija

Selidbe Slovenija

Selidbe Slovenija

Selidbe Slovenija obavljamo pouzdano, brzo i bez stresa. U najkraćem roku preselite svoje stvari, robu i to uz najpovoljniju cenu na tržištu.

Da biste saznali kako možemo obaviti vašu selidbu dovoljno je da nas kontaktirate telefonom i naše ljubazno osoblje će vas uputiti u detalje. Pružamo mogućnost besplatne procene selidbe na osnovu vaših potreba i zahteva. Klijenti su nam na prvom mestu pa tako i njihove potrebe.

Selidbe Slovenija

Potrebno je imati poverenje u profesionalce koji garantuju sigurnost, efikasnost i brigu o klijentima. Upravo takvu posvećenost kvalitetu i detaljima Selidbe Srbija nudi svojim klijentima. Sa bogatim iskustvom, modernim pristupom i razumevanjem specifičnosti svake selidbe.

Zovete nas kada to vama odgovara i selidbu planiramo onda kada je vama najzgodnije. Ne brinite oko kutija za selidbe, montiranja i demontiranja nameštaja, streč i pucketavih folija za obezbeđivanje nameštaja. Sve ovo možete da naručite kod nas i isporučićemo vam materijal potpuno besplatno.

Dodatna pogodnost pri organizaciji selidbe s našom agencijom za teritoriju Slovenije je što ne morate da brinete o carinskoj dokumentaciji. Svu papirologiju i međunaordne propise dobro poznajemo i mi smo zaduženi za taj deo posla. Na vama je samo da iznesete svoje zahteve kada nas kontaktirate. Na nama je da vam pružimo najbolju moguću uslugu.

Naše radno vreme je u potpunosti prilagođeno vama, dostupni smo onda kada je to vama potrebno, a to znači 24/7. Organizujemo selidbe kamionskim i kombi prevozom. Unutrašnjost vozila je u potpunosti tapacirana radi veće bezbednosti stvari. Imamo mogućnost selidbe ne samo vaših stvari već i kućnih ljubimaca uz maksimalnu brigu i pažnju tokom transporta.

Selidbe Slovenija radimo na teritoriji cele Slovenije. Selidbe obavljamo na relacijama Ljubljana – Beograd, Beograd – Ljubljana, Celje – Beograd, Beograd – Celje, Maribor – Beograd, Beograd – Maribor.

Bilo da želite da se preselite iz manjeg ili većeg grada, obratite nam se. Pokrivamo sva manja i veća mesta u Sloveniji, te tako vršimo transport i na relaciji Bled – Beograd, Beograd – Bled, Laško – Beograd, Beograd – Laško, zatim Kranj – Beograd, Beograd – Kranj, Nova Gorica – Beograd, Beograd – Nova Gorica…

Ne brinite ni za vaše umetnine, antikvitete i druge vredne stvari. Naš tim će ih bezbedno demontirati, spakovati a zatim ponovo montirati na licu mesta. Osetljiv nameštaj zaslužuje posebnu pažnju zbog čega posebno vodimo računa da bude brižljivo upakovan i smešten u vozila.

Pozovite nas, proverite zašto smo najbolji u svom poslu. Sve veći broj klijenata na relaciji Slovenija – Srbija nam se obraća za selidbe baš kao i u suprotnom smeru Srbija – Slovenija. Pridružite im se već danas!

Pozovite za profesionalnu pomoć

+381 63 111 11 54