Najčešća pitanja za selidbe Beograd

Najčešća pitanja za selidbe Beograd

Pitanja i odgovori za selidbe u Beogradu

Cena selidbe zavisi od mnogo faktora, koji se uzimaju u obzir prilikom organizovanja i sprovođenja selidbe. Pre svega cena selidbe zavisi od količine i vrste stvari koju posedujete, odnosno od obima selidbe. Takođe, zavisi i od lokacije na koju se vrši preseljenje vaših stvari. Isto tako, cena se formira i u zavisnosti od toga za koje nas sve usluge angažujete (ukoliko nas angažujete i za poslove utovara, istovara, montaže, i slično, cena je povoljnija). Konačna cena selidbe zavisi od svih elemenata koji selidbu čine, od konkretne situacije i vremena i troškova koje agencija ima prilikom same organizacije vaše selidbe. Sve detaljne informacije možete dobiti u našoj agenciji, na licu mesta.

U našoj agenciji postoji veliki dijapazon dostupnih usluga, za koje nas možete angažovati, shodno vašim potrebama. Selidba može podrazumevati samo organizovan prevoz sa naše strane do izabrane lokacije. Međutim, mnogo češće se u praksi dešava da se klijenti odlučuju za pakete usluga, koji im omogućavaju brzu i efikasnu selidbu. U tom slučaju selidba, pored prevoza stvari, podrazumeva i utovar i istovar, montažu i demontažu pojedinih delova nameštaja, pakovanje, i slično. U zavisnosti od vaših želja i potreba, sa našim stručnjacima možete dogovoriti paket usluga koji vam je potreban, ali i koji vam je isplativ i efikasan.

Vreme trajanja selidbe zavisi od mnogo elemenata, a pre svega od broja predmeta koje posedujete, koje treba spakovati, utovariti i transportovati na željenu lokaciju. Isto tako, dužina puta koji je potrebno preći prilikom selidbe određuje njeno trajanje (na primer, ako se selite iz Subotice u Niš, selidba će duže trajati, nego ako se selite sa jednog kraja grada na drugi). Uvek morate računati na neke nepredviđene okolnosti tokom selidbe, tako da se često dogodi da traje nekoliko dana duže od planiranog. Ali, ako angažujete našu agenciju, koja ima mnogo iskustva u ovim poslovima, odstupanja mogu biti veoma minimalna. Prilikom besplatne procene može se dati neki okvirni plan trajanja selidbe, kako biste otprilike mogli znati šta da očekujete.

Osnovno pravilo jeste da što nam se ranije javite, imaćemo više vremena da pažljivo i detaljno isplaniramo vašu selidbu. Naravno, ovo u realnosti nije uvek moguće, pa vrlo često imamo jako malo vremena za organizaciju selidbe. U principu, idealno bi bilo da nas kontaktirate nekoliko dana ranije, pre početka selidbe, ali nam se do sada i više puta dešavalo da sa selidbom počnemo istog dana po pozivu. Vrlo smo fleksibilni kada su dogovori sa našim klijentima u pitanju, tako da nam se možete javiti, a mi ćemo vam na licu mesta dati sve potrebne informacije. Ne postoji univerzalno pravilo koliko ranije je potrebno da nas pozovete, ali što nam više vremena date da se posvetimo organizaciji vaše selidbe, znajte da će biti efikasnija i kvalitetnija sama usluga.

Naša agencija za selidbe radi svakoga dana tokom godine, što znači da radimo i vikendima. Cene selidbe su iste svakoga dana, bez obzira da li je u pitanju selidba vikendom ili radnim danima. Kada nas kontaktirate prilikom dogovora za selidbu, možete naglasiti da želite da obavimo selidbu samo vikendom (ukoliko ste tokom radne nedelje na poslu i ne možete da uzmete slobodne dane). Isto tako, možete da napomenete ako želite selidbu radnim danima, bez uključenog vikenda. Naša agencija je tu za svaku vrstu dogovora sa vama.

Naša agencija za selidbe u svojoj ponudi ima opciju za organizovanje selidbe noću. Ova opcija je posebno zanimljiva onima koji treba da presele svoje biznise, jer na taj način najmanje gube kontinuitet u poslovanju. Naravno, ova opcija je dostupna svima onima koji su zainteresovani za nju. Opremljeni smo adekvatnim mašinama, alatima i možemo da obezbedimo i osvetljenje, ukoliko živite u mračnom delu grada, bez uličnog osvetljenja. Ako vas ova opcija zanima, možete nas pozvati radi detaljnijih informacija.

Ključ u ruke je sistem selidbe koji najčešće primenjujemo u praksi. Veliki broj naših klijenata nam poklanja poverenje u smislu da nam prepušta da u potpunosti organizujemo ceo proces selidbe. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku.

Naravno, jedna od osnovnih usluga koju naša agencija pruža jeste i selidba poslovnih prostora. Bez obzira na to čime se bavite, koja je vaša delatnost i koliko poslovnih prostora imate, naša agencija može organizovati selidbu vašeg biznisa. Imajući u vidu da su najčešće ove selidbe velikog obima, imamo dovoljno vozila sa velikim tovarnim prostorom da preselimo sve što je potrebno. Trudimo se da svaku selidbu poslovnog prostora obavimo vrlo brzo, ali pre svega kvalitetno, jer znamo koliko je važno obezbediti kontinuitet poslovanja, bez zastoja. U dogovoru sa vama, postoji mogućnost da se selidba poslovnih prostora obavi vikendom, ili čak i noću, kada nema obavljanja delatnosti, kako bi se izgubilo što manje vremena, radi vašeg poslovanja.

Pakovanje je sastavni deo našeg asortimana usluga od samog početka poslovanja naše agencije. Ukoliko niste u mogućnosti sami da se tome posvetite, nemate dovoljno vremena ili niste dovoljno vični da spakujete svoje stvari onako kako je potrebno da se bezbedno transportuju, mi smo vam na raspolaganju. Godine iskustva naučile su nas kako je najbolje i najefikasnije spakovati razne predmete, kako bi bili idealno spakovani u transportna vozila, ali i bili sasvim bezbedni tokom transporta. Iako naizgled jednostavno, pakovanje često može da bude izazov, jer često zahteva mnogo više vremena nego što ste mislili. Zato je najbolje da to prepustite profesionalcima.

Naša agencija ima u ponudi brojne elemente, neophodne za efikasno pakovanje vaših stvari. Kod nas možete naći kutije za pakovanje raznih dimenzija, zatim samolepljive trake različitih širina, streč folije, papire za pakovanje i brojne druge potrebne proizvode za pakovanje vaših stvari. Cene su određene u skladu sa dimenzijama, ali i količinama koje poručujete. Sve što vam je potrebno za pakovanje stvari prilikom selidbe možete dobiti pozivanjem naših telefona. Ukoliko nas angažujete i za poslove selidbe, uvek smo raspoloženi da damo povlašćene cene i povoljnije uslove prodaje.

Naravno, ukoliko vam je samo to potrebno, u našoj agenciji možete kupiti samo materijal za pakovanje, bez dodatnih usluga. Raspolažemo brojnim kutijama, raznih veličina i dimenzija, folijama, lepljivim trakama, i ostalim materijalima neophodnim za adekvatno i bezbedno pakovanje svih vaših stvari. Sve materijale za pakovanje možete da poručite preko naših brojeva telefona, ili da dođete lično da izaberete šta vam je potrebno. Uvek smo tu za sve savete u vezi sa efikasnim pakovanjem, a svi materijali za pakovanje koje vam možemo obezbediti su vrlo kvalitetni. Naše kutije za pakovanje možete koristiti više puta, vrlo su izdržljive i pouzdane, tako da možete biti sigurni da su sve vaše stvari tokom selidbe sasvim bezbedne.

Znamo koliko vam je bitno da se prilikom selidbe vaše stvari zaštite od potencijalnih lomova, oštećenja, kvarenja. U zavisnosti od dogovora koji napravimo i od toga za koje nas poslove angažujete, možemo potpuno obaviti zaštitu vaših proizvoda tokom selidbe. Naši zaposleni su vrlo pažljivi prilikom rukovanja svim vašim predmetima, ali je svakako njihova zaštita neophodna tokom utovara, transporta i istovara. Možemo i to da obavimo umesto vas, po vrlo povoljnim cenama, posebno ukoliko ste nas već angažovati za poslove selidbi. U suprotnom, sami morate obaviti zaštitu vaših predmeta, a mi smo tu za poneki savet, ukoliko vam bude potreban.

Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga koju ste uslugu sa našom agencijom dogovorili. Ukoliko je selidba po principu ključ u ruke, nema potrebe da radite bilo šta dok mi ne stignemo na vašu adresu. Ukoliko je reč o nekom drugačijem aranžmanu, onda ćemo vam mi na licu mesta reći šta je potrebno da se obavi. Možda je potrebno da se obavi pakovanje i zaštita stvari, možda samo da se obezbedi prilaz i parking blizu zgrade, sve zavisi od dogovora koji uspostavimo. U svakom slučaju, kada dođemo na vašu adresu da obavimo besplatnu procenu selidbe, dobićete sve jasne instrukcije u vezi sa tim šta će biti vaš zadatak tokom selidbe.

Pre nego što se upustimo u poduhvat organizovanja selidbe, obezbeđujemo vam besplatnu procenu selidbe. Besplatna procena podrazumeva da pregledamo prostor koji se seli, da utvrdimo potencijalni obim selidbe, i na osnovu toga damo neku procenu koliko će vas selidba koštati. Takođe, vršimo procene i toga koliko će selidba trajati i šta će sve biti potrebno od materijala za pakovanje, od dodatne opreme, mašina, alata, transportnih sredstava. Besplatna procena je vodič prilikom definisanja konačne cene selidbe. Naravno, u pitanju je okvirna procena determinanti selidbe, a prilikom same realizacije selidbe, može doći do manjih odstupanja.

Besplatna procena selidbe vas ne uslovljava ni na koji način. Kada nam se javite i mi dođemo do vas, da obavimo besplatnu procenu selidbe, nakon toga možete odustati od usluge bez ikakvih obaveza. Ukoliko vam ne bude odgovarala cena, ili vreme selidbe, ili bilo koji aspekt selidbe, tu smo da napravimo kompromis i dogovorimo se oko detalja. Ako vam ni tada ne budu odgovarali uslovi selidbe, rastajemo se u dobrim odnosima, i slobodno nam se ponovo možete javiti kada se situacija promeni. Zato nam se slobodno javite za sve informacije u vezi sa selidbom, na raspolaganju smo vam svakoga dana tokom čitave godine.

Izbor vozila za transportovanje vaših stvari prilikom selidbe zavisi od obima selidbe, odnosno od toga koliko stvari posedujete i koliko stvari treba da preselite. Imamo na raspolaganju velike kamione, sa ogromnim tovarnim prostorima za velike selidbe. Isto tako, imamo i manje kamione i kombi vozila, kada su u pitanju selidbe manjeg obima. Imamo i nekoliko pikap vozila, za prvu pomoć, prilikom malih selidbi. Pored toga, raspolažemo i brojnim mašinama i alatima, koji treba da olakšaju selidbu na licu mesta i omoguće jednostavniji, brži i bezbedniji utovar, transport i istovar.

Naša agencija sarađuje sa svima onima kojima je potrebna usluga selidbe, bez obzira u kom gradu se nalaze. Dolazimo do svih mesta u Srbiji, malih i velikih, i obavljamo selidbe gde god je potrebno, do kog god dela Srbije želite da se preselite. Imali smo tokom svih ovih godina uspešnog poslovanja i selidbe po regionu, i u evropskim zemljama, tako da smo otvoreni za svaku vrstu saradnje. Ne morate živeti u Beogradu kako biste dobili kvalitetnu i pouzdanu uslugu selidbe. Naša agencija obavlja selidbe gde god je potrebno, za nas ne postoje granice, ni bilo kakve prepreke.

Jedna od naših usluga koja se tiče selidbi jesu i selidbe u inostranstvo. Ukoliko ste rešili da svoj život i posao nastavite u nekoj drugoj evropskoj državi, mi smo u mogućnosti da za vas organizujemo čitav proces selidbe. Obavljamo selidbe do pojedinih evropskih zemalja, a detaljnije informacije možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona. Upoznati smo da propisima koje je potrebno ispoštovati prilikom selidbe u inostranstvo, a vrlo lako možemo da dođemo i do detaljnijih informacija. Planiranje selidbe u inostranstvo traje duže nego planiranje selidbe u Srbiji, zato je potrebno da nam se ranije javite, kako bi selidba protekla u najboljem redu.

Selidba velikih komada nameštaja, predmeta velikih dimenzija i selidba gabaritnih predmeta skoro pa je naša uža specijalnost. Tokom svih ovih godina koliko poslujemo na domaćem tržištu preselili smo veliki broj stanova, kuća i poslovnih prostora, koji su posedovali velike ormare, krevete, ugaone garniture, police, i slično. Bez obzira na veličinu svih predmeta koji treba da se presele, možemo da iskombinujemo tako da se oni sasvim bezbedno prebace na željenu lokaciju. Imamo stručnjake i potrebne mašine da se sve to obavi veoma brzo i sigurno. Tako da ukoliko imate mnogo velikih predmeta, a treba da se selite, slobodno nam se javite, mi to sve obavljamo bez ikakvih problema i zastoja.

Naravno, jedna od naših usluga koje imamo u ponudi jesu i selidbe skladišta, magacina, i drugih sličnih prostora. Prilikom selidbe ovih kategorija objekata vrlo smo obazrivi, sa velikom pažnjom pristupamo planiranju ovakve selidbe, imajući u vidu da oni najčešće imaju veliki broj predmeta za selidbu, često izuzetno malih ili izuzetno velikih, koji zahtevaju poseban tretman. Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti takvih predmeta prilikom manipulisanja i transporta, kako ne bi došlo do bilo kakvih oštećenja. Imamo dovoljno velika vozila da odjednom prevezemo sve vaše predmete iz ovih objekata, ili bar u malom broju vraćanja. Svaki tip stambenog ili poslovnog objekata uzimamo u razmatranje prilikom pružanja usluge selidbe.

Da, godinama unazad obavljamo selidbe specijalizovanog tipa. Imamo mogućnost organizovanja i sprovođenja selidbi ordinacija, kancelarija, proizvodnih pogona, igraonica, prodavnica, restorana, kafića, butika, fitnes klubova, školskih ustanova, i slično. Svaki obijekat od navedenih zahteva posebnu pažnju prilikom organizovanja selidbe, imajući u vidu da svi oni poseduju specijalizovane mašine, alate, posebne kategorije proizvoda i slično. Vrlo često kod specijalizovanih selidbi moramo koristiti posebne kategorije vozila (na primer hladnjače). Možemo obaviti selidbu bilo kog specijalizovanog objekta, bez obzira na to koja je delatnost u pitanju, koji je obim selidbe i da li postoje neke posebne smernice za rukovanje predmetima koji se u njemu nalaze.

Prilikom angažovanja agencije za obavljanje usluge selidbe nije obavezno uključena usluga montaže i demontaže nameštaja. Osnovni razlog tome jeste da često nije potrebno obaviti bilo kakve usluge ovog tipa na licu mesta, već je moguće nameštaj u takvom stanju u kakvom jeste preseliti na novu lokaciju. Ukoliko ste zainteresovani za montažu i demontažu nameštaja, posebno kada ne postoji drugačija opcija da se nameštaj preseli, naša agencija je u mogućnosti to da vam obezbedi. Ako nas angažujete za celokupnu selidbu, usluge montaže i demontaže možete dobiti po vrlo povoljnim uslovima. Sve detaljnije informacije možete dobiti od naših zaposlenih na licu mesta, koji mogu odmah proceniti da li je vašem nameštaju demontaža i ponovna montaža zaista i potrebna.

Vreme u kome živimo i tempo života su zaista toliko brzi, da su nametnuli potrebu da se u asortimanu naših usluga nađe i opcija za hitne selidbe. One podrazumevaju da nas pozovete i već istog dana da krenemo sa selidbom. Ukoliko je selidba manjeg obima, možemo je za dan završiti. A ukoliko je obim selidbe veći, onda se trudimo da je obavimo što brže i efikasnije. Svaka hitna selidba zahteva jedan poseban pristup organizovanju posla, koji se mora obavljati brzo, ali je s druge strane važno ne izgubiti na kvalitetu usluge. Do sada smo organizovali veliki broj hitnih selidbi, pripremljeni smo za potencijalne izazove sa kojima se na licu mesta možemo suočiti i trudimo se da svaku selidbu obavimo kvalitetno i profesionalno.

Naravno, studentske selidbe su vrlo tražena usluga naše agencije. Najčešće se studentske selidbe sprovedu u roku od dan, dva, jer je reč o selidbama manjeg obima, imajući u vidu da se studenti često sele u drugi studentski dom, ili u stan koji dele sa više cimera. Često nakon vašeg poziva studentsku selidbu obavimo u roku od 24 sata. Imamo u voznom parku i vozila manjeg tovarnog prostora, koji su prilagođeni manjim selidbama i koje koristimo u slučaju studentskih selidbi. Isto tako, postoji i opcija da se udruži više studenata za organizovanje selidbe, kako bi podelili troškove, a mi smo na raspolaganju za svaku vrstu dogovora.

Selidbe u zgradama bez liftova obavljamo bez problema. Znamo da nedostatak lifta može biti vrlo nezgodan kada je selidba u pitanju, ali mi ne dozvoljavamo da nas ovakve tehničke stvari poremete i onemoguće nam da selidbu uspešno privedemo kraju. Jeste da je komplikovanije, napornije, teže obaviti selidbu u zgradi bez lifta, ali nije i nemoguće. Naši radnici su vrlo izdržljivi, snažni, i sve vaše stvari mogu stepenicama odneti do vozila za transport. A kada su u pitanju predmeti velikih gabarita, tu imamo adekvatno opremljena vozila i mašine koje nam olakšavaju da obavimo selidbu svega što je potrebno, čak i u zgradama koje nemaju lift.

Naravno da je moguće, ukoliko vam je potrebno samo vozilo, i to možemo da dogovorimo. Posedujemo veliki broj specijalizovanih vozila za selidbe, od kamiona, preko kombi vozila, do pikapova i raznih drugih vozila za selidbe. Svako vozilo je prilagođeno potrebama selidbe, potpuno opremljeno svime što tokom selidbe može da zatreba. Naši vozači su pravi profesionalci, stručnjaci koji poseduju sve potrebne dozvole i sertifikate, za bezbedno upravljanje svim kategorijama vozila. Transport vaših stvari obavljamo u skladu sa dogovorom koji sa vama ostvarimo i držimo se plana, radi obavljanja što efikasnijeg posla.

Uslugu selidbe možete platiti na način na koji vama najviše odgovara. Možete platiti u kešu, odmah nakon realizacije selidbe, ili pre toga, u zavisnosti od dogovora koji postignemo. Postoji i mogućnost plaćanja selidbe preko računa, tako da ukoliko vam ta opcija više odgovara, i to je moguće. Sve je stvar dogovora na licu mesta koji sa vama postignemo, tako da smo vrlo fleksibilni i raspoloženi za svaku vrstu saradnje. Plaćanje se vrši najčešće odmah nakon završenog posla, ili neposredno pre početka selidbe, kako se dogovorimo.

Naravno da je moguće, zaista smo vrlo fleksibilni kada je u pitanju dogovor sa našim klijentima. Ukoliko je selidba počela i tokom selidbe shvatite da vam je potrebno nešto od dodatnih usluga iz našeg asortimana, moguće je dodatno uključiti u dogovor. Recimo, potrebno vam je još kutija za pakovanje, ili ste shvatili da nije moguće nameštaj preneti u komadu, već je potrebna demontaža, potrebno vam je veće vozilo za selidbu, i slično. Sve ove stvari možemo rešiti na licu mesta, iako smo započeli sa selidbom, jer nam je u interesu da uspešno nju i završimo. Proverite kod naših zaposlenih na licu mesta, koji rade na poslovima selidbi kod vas, šta sve možemo još da vam ponudimo, i u najkraćem roku rešavamo sve probleme i izazove sa kojima se suočavate prilikom selidbe.

Naravno, i ova opcija vam je dostupna u našoj agenciji. Zaista jesmo za svaku vrstu dogovora i trudimo se da pratimo trendove na tržištu i ispoštujemo sve zahteve naših klijenata, koje smo u mogućnosti da uradimo. Ako su vam samo potrebni radnici da sprovedu selidbu, i to možemo da se dogovorimo, da vam pošaljemo određeni broj radnika koji vam je neophodan, bez ostalih elemenata selidbe. Naši radnici imaju godine i decenije iskustva u ovom poslu, obavljaju sve svoje radne zadatke efikasno i profesionalno, stručno i vrlo kvalitetno, tako da verujemo da ćete biti zadovoljni saradnjom sa nama. Bez obzira ako nas ne angažujete za poslove selidbi, naši radnici mogu vam biti od pomoći, samo je dovoljno da nas pozovete.

Naša agencija se zaista trudi da izađe u susret svim zahtevima postojećih i novih klijenata, tako da smo uvek spremni da damo popuste kada nas angažujete za više stvari odjednom. Isto tako, ako ste već ranije bili naš klijent, uvek imamo posebne pogodnosti za one koji nam se stalno vraćaju i angažuju nas za nove projekte. Uvek se trudimo da napravimo ponude i akcije koje će našim klijentima značiti i koji će nas preporučiti kao ozbiljnu i odgovornu agenciju za selidbe. Informacije o našim akcijama možete dobiti prilikom poziva na dostupne brojeve telefona. Sa našom agencijom uvek ćete imati najbolje ponude u vezi sa selidbom i pratećim poslovima, budite uvek u to sigurni.