Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac postale su još aktuelnije i učestalije od izgradnje naselja Stepa Stepnović. No, iako se sve veći broj stanovnika ali i firmi doseljava u ovaj deo Voždovca, selidbene aktivnosti ne jenjavaju ni u drugim delovima opštine.

Jedan od razloga je i taj što u područje ove opštine pripadaju i Jajinci, zatim naselje Kumodraž i severni deo katastarske opštine Beli potok od železničke pruge Beograd – Požarevac.

Selidbe Voždovac

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Naš tim funkcioniše kao sat i u njih se uvek možete pouzdati kada je bezbednost selidbe u pitanju. Tu su i odgovorni i tačni vozači koji će vozilo dovesti i parkirati tačno tamo gde je to vama potrebno. Zahvaljujući veštom timu vozača i njihovom dugogodišnjem iskustvu, pronaćićemo najlakši i najbrži način da stignemo na zadatu adresu i parkiramo se što bliže objektu.

Posedujemo sve potrebne dozvole za parkiranje u bilo kom delu grada. Uz to sva naša vozila su tapacirana tako da će vaše stvari biti u potpunosti bezbedne tokom transporta. Daćemo vam sve savete koji se tiču pakovanja stvari i od nas možete kupiti čak i kutije za selidbe.

Takođe, imamo na raspolaganju i streč folije za obezbeđivanje nameštaja. Sve u cilju vaše uštede vremena i novca i što bolje usluge.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Mi poslujemo u svim ovim delovima Voždovca i spremni smo da za vas obavimo selidbu kad god to vama odgovara. Usluge našeg tima i vozila su vam na raspolaganju svakog dana u nedelji, u vreme koje vama odgovara, svih 24 sata. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu brzo reagujemo i organizujemo sve za vašu selidbu ubrzo nakon vašeg poziva.

Pre nego što sa vama razradimo detaljan plan selidbe kuće, stana ili poslovnog prostora odradićemo i besplatnu procenu selidbe. To znači da dolazimo na lokaciju i na licu mesta procenjujemo kapacitete koji su vam potrebni za brzu i uspešnu selidbu.

U zavisnosti od vaših zahteva možemo vam ponuditi kamionski, kombi ili pikap prevoz kao i odgovarajući broj radnika. Cena koju ćemo tom prilikom odrediti uslovljena je svim prethodno navedenim. Dakle, zavisiće od tipa vozila koje se angažuje, broja ljudi koji učestvuju u selidbi i količini stvari koje prerseljavate.

Obavljamo selidbe od vrata do vrata, što znači da dolazimo direktno na adresu gde preuzimamo stvari, utovarujemo ih, zatim odvozimo na drugu lokaciju i vršimo istovar i unos stvari.

Eksperti smo kada je u pitanju izvlačenje kabastih stvari, gabaritnog nameštaja i teško prenosivih mašina, aparata ili neke kancelarijske i druge opreme. Posedujemo adekvatan alat i opremu za unošenje i iznošenje vaših stvari iz zgrada bez lifta, kao i iz kuća.

Potrebno je da nas pozovete još danas i vaša seldiba će biti organizovana za tren oka. Nećete ni osetiti prisustvo naših radnika ako odaberete selidbu „ključ u ruke“.

Javite nam se, recite šta vas muči i naćićemo najbolje rešenje.

Mi imamo i znanje i iskustvo, a to je ono što je vama najpotrebnije da bi vaša selidba prošla neometano. Pozovite nas danas i doživite sasvim drugačije iskustvo selidbe!