Selidbe Sopot

Selidbe Sopot

Selidbe Sopot

Selidbe Sopot možemo obaviti za vas u bilo kom delu oštine, naselju ili selu gde živite. Potreban vam je stručni tim uvežbanih profesionalaca za tako nešto, a sada ste na pravom mestu. Usluga koju pružamo je kvalitetna, bezbedna i povoljna.

Nema više razmišljanja oko pakovanja i prevoza stvari, nema više stresa jer mi vaše brige preuzimamo na sebe! U kom god delu Sopota i okoline da se nalazite mi dolazimo pravo na željenu adresu i transportujemo vaše stvari, robu ili opremu.

Nama je svejedno da li je u pitanju selidba kuće, stana ili poslovnog prostora, odnosno firme ili preduzeća. Razlog je jednostavan – odlično poznajemo teritoriju Sopota i dugo smo u poslu.

Nema nepredviđenih situacija, kašnjenja i oštećenja stvari.

O svim detaljima brze i pouzdane selidbe ćemo vas upoznati čim nas kontaktirate. Ponudićemo vam sve naše resurse, vozni park sa kamionskim i kombi prevozom, a tu su i selidbe pikapom.

Selidbe Sopot

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Raspolažemo transportnim vozilima svih vrsta, gabarita i nosivosti. Naš tim obaviće sve potrebne pripreme za selidbu od demontaže, montaže, pakovanja, prenosa i transport vašeg nameštaja.

Radimo i manje i veće selidbe podjednako uspešno. Nama je najbolja reklama od usta do usta i zato težimo da svaki klijent bude maksimalno zadovoljan.

Zato vam nudimo sav materijal potreban za sigurnu i bezbednu selidbu, od kartonskih kutija, rol kartona, folija do sanduka za selibe i transport stvari velike vrednosti.

Nama možete da poverite kako gabaritni nameštaj tako i one najosetljivije predmete. Pri selidbi neki delovi nameštaja se moraju rastaviti, kako bi mogli proći kroz vrata, ili se preneti kroz uske hodnike. To su mahom stvari koje se zbog svojih dimenzija ne mogu seliti u komadu, kao što su ormani, plakari i slično.

Međutim, ako je selidba firme u pitanju to može biti i neki kancelarijski nameštaj.

Zahvaljujući našim monterima i pakerima svi aspketi selidbe su pokriveni. Radimo i specijalizovane selidbe koje uključuju transport teških stvari kao što su mašine, TA peći, kopir aparati i druga oprema.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Nudimo vam i besplatnu procenu selidbe dolaskom na vašu adresu.

Plaćanje naših usluga možete vršiti kešom ili preko računa, odnosno za firme izdajemo blok račun. Transparentnost poslovanja nam je vrlo bitna i zato nema menjanja cene i nepredviđenih troškova.

Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji, dajemo vam garanciju na sve naše usluge i ponosni smo na nivo profesionalnosti.

Pozovite nas, proverite zašto nas svi traže.

Pridružite se našim brojnim zadovoljnim klijentima i obavite svoju selidbu bez stresa, na vreme i bez previše ulaganja.