Selidbe Crna Gora

Selidbe Crna Gora

Selidbe Crna Gora

Opravdali smo njihovo poverenje jer smo im olakšali selidbu, a isto ćemo učiniti za vas. Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako vaše stvari mogu biti bezbedno i brzo preseljene iz bilo kog dela Crne Gore ili Srbije.

Selidbe Crna Gora – pružamo mogućnost preseljenja iz Srbije u Crnu Goru i selidbu iz Crne Gore u Srbiju uz najniže cene prevoza i najbolju uslugu. Uz našu pomoć i dugogodišnje iskustvo uvidećete da selidba ne mora da bude povod za stres već da se može obaviti u veoma kratkom roku i uz maksimalnu bezbednost vaših stvari.

Kada želite da se preselite iz jedne države u drugu, pa makar one bile i susedne, muči vas gomila nedoumica. Niste sigurni kakvi su carinski propisi za selidbe, koga da angažujete da vam preveze stvari i koliko vam novca treba za taj poduhvat. Ne brinite, jer ste konačno na pravom mestu. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i preko 3000 uspešno obavljenih selidbi pomoćićemo vam da se preselite u bilo koji grad u Crnoj Gori ili da se iz Crne Gore vratite nazad u Srbiju.

Relacije

Radimo selidbe na relaciji Podgorica – Beograd, kao i u suprotnom smeru Beograd – Podgorica.

Bilo da se selite iz Crne Gore u Srbiju ili obrnuto, verujte partneru koji razume vaše potrebe i izazove koje selidba nosi.

Zovete nas kada to vama odgovara i selidbu planiramo onda kada je vama najzgodnije. Ne brinite oko kutija za selidbe, montiranja i demontiranja nameštaja, streč i pucketavih folija za obezbeđivanje nameštaja. Sve ovo možete da naručite kod nas i isporučićemo vam materijal potpuno besplatno.

Vaše je samo da nam se javite i kažete gde se selite i odakle, ostatak posla je na nama. Od nas ćete dobiti i neke sasvim besplatne usluge, kao što je besplatna procena selidbe kao i garancija na uslugu. Naš dobro obučeni tim organizuje svaki detalj vaše selidbe bilo da je ona lokalna ili međugradska. Lokalne i međugradske selidbe u svim gradovima u Crnoj Gori, Srbiji i okruženju mogu biti gotove i za manje od 24 sata. Naše radno vreme je u potpunosti prilagođeno vašem.

Uigrani monteri i pakeri sklopiće i rasklopiti, zapakovati i raspakovati vaše stvari kao lego kockice. Svu papirologiju oko prevoza stvari preko granice mi obrađujemo. To je još jedna briga manje. Vaše stvari i kućne ljubimce prevozimo kamionima i kombi vozilima koja su tapacirana radi bolje bezbednosti. Ukoliko želite samo najam kamiona ili kombi vozila takođe nam se možete obratiti.

Radimo selidbe na relaciji Podgorica – Beograd, kao i u suprotnom smeru Beograd – Podgorica.

Takođe, radimo selidbe na relacijama Kotor – Beograd, Beograd – Kotor, Berane – Beograd, Beograd – Berane, Budva – Beograd, Beograd – Budva. Zatim, za vas obavljamo selidbe i između sledećih gradova: Nikšić – Beograd, Beograd – Nikšić, Cetinje – Beograd, Beograd – Cetinje, Bar – Beograd, Beograd – Bar, kao i Herceg Novi – Beograd, Beograd – Herceg Novi. To ne znači da ne pokrivamo i druga manja ili veća mesta u Crnoj Gori, kao što su Petrovac, Rožaje, Ulcinj, Tivat, Kolašin…

 

Firmama dajemo i posebne pogodnosti kao i plaćanje putem izdavanja blok računa. S razlogom smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata.

Pozovite za profesionalnu pomoć

+381 63 111 11 54