Selidbe Makedonija

Selidbe Makedonija

Selidbe Makedonija

Radimo selidbu iz Makedonije u Srbiju ili iz Srbije u Makedoniju za sve veće i manje gradove, selidbe Skoplje – Beograd i suprotno.

Bilo da je u pitanju manji ili veći grad, pozovite nas i mi ćemo organizovati vašu selidbu po najboljim uslovima plaćanja i uz najveću efikasnost. Vaše stvari se transportuju u tapaciranim vozilima, čime se dodatno obezbeđuju.

Nudimo vam selidbe kombijem i kamionskim prevozom, a za manje seldibe imamo i pikap vozila. Nećete morati da razmišljate o papirologiji, dokumentaciji koja je potrebna za prelazak preko granice jer se time bavimo mi. Na vama je samo da nam se javite u bilo koje doba dana i noći, bilo kog dana u nedelji i na raspolaganju smo. Svaka selidba u bilo koji deo Makedoniji ili iz Makedonije detaljno se planira pre izvršenja. Imate i mogućnost besplatne procene selidbe koja nije obavezujuća.

Selidbe Makedonija

Prelazak između dveju prelepih balkanskih zemalja, Srbije i Makedonije, nosi sa sobom mnoge izazove, ali i uzbuđenja. Bilo da se selite iz poslovnih razloga. Zbog porodice ili prosto želite promenu. Naš tim je tu da vam pruži potpunu podršku i da proces selidbe učini bezbrižnim.

Zovete nas kada to vama odgovara i selidbu planiramo onda kada je vama najzgodnije. Ne brinite oko kutija za selidbe, montiranja i demontiranja nameštaja, streč i pucketavih folija za obezbeđivanje nameštaja. Sve ovo možete da naručite kod nas i isporučićemo vam materijal potpuno besplatno.

Vaše je samo da nam se javite i kažete gde se selite i odakle, ostatak posla je na nama. Od nas ćete dobiti i neke sasvim besplatne usluge, kao što je besplatna procena selidbe kao i garancija na uslugu. Naš dobro obučeni tim organizuje svaki detalj vaše selidbe bilo da je ona lokalna ili međugradska. Lokalne i međugradske selidbe u svim gradovima u Makedoniji, Srbiji i okruženju mogu biti gotove i za manje od 24 sata. Naše radno vreme je u potpunosti prilagođeno vašem.

Možemo organizovati i selidbu za vaše kućne ljubimce koji se transportuju u posebnim kavezima i kutijama i pod stalnim su nadzorom. Selidbe vršimo kako za fizička tako i za pravna lica. Do sada smo uspešno preselili veliki broj firmi čak i na većim relacijama. Vreme je da svoju selidbu u Makedoniju ili iz Makedonije prepustite nekome ko će vam biti pouzdan partner.

Beograd – Skoplje veoma su česte jer poslovne prilike brišu granice između zemalja koje su nekada činile jednu, zajedničku državu. Nemojte da oklevate i pozovite nas jer vas možemo preseliti i na relaciji Đevđelija – Beograd, Strumica – Beograd, Beograd – Strumica, Bitola – Beograd, Kumanovo – Beograd, Prilep – Beograd, Tetovo – Beograd, Štip – Beograd…

Poslujemo potpuno transparentno, nema naknadnih i skrivenih troškova za plaćanje. Poverenje klijenata nam je na prvom mestu i zato ispunjavamo svaki dogovor do kraja. Uz pomoć naših veštih i iskusnih vozača vaše stvari će biti prevezene na tačnu adresu u najkraćem roku. Pored toga, dajemo i garanciju na našu uslugu. Time smo se obavezali da će vaše stvari biti preseljene i dopremljene u istom stanju u kome su i preuzete. Ukoliko ne znate gde biste mogli da nabavite kutije za selidbe, lepljive trake, streč i pucketave folije za obezbeđivanje nameštaja, javite nam se. Sve ovo možete nabaviti kod vas a mi ćemo vam materijale isporučiti na adresu, besplatno.

Garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom i da ćemo sarađivati dugo godina nakon prvog susreta. Kontaktirajte nas i saznajte sve što vas zanima o selidbama u inostranstvo ili iz inostranstva, lokalnim i međugradskim selidbama u Makedoniji.

Pozovite za profesionalnu pomoć

+381 63 111 11 54