Selidbe Zemun

Selidbe Zemun

Selidbe Zemun

Selidbe Zemun podrazumevaju sve selidbe na ovoj opštini pa i šire. Opština Zemun se sve više širi prema zapadu i jugozapadu te se praktično spaja sa Novim Beogradom. 

Već godinama uspešno pokrivamo sve selidbe u ovom delu grada i ponosni smo na brojne preporuke zadovoljnih Zemunaca koji su koristili naše usluge.

Selidbe Zemun

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Važno je napomenuti da osim centralnog jezgra Zemuna pokrivamo i sva zemunska naselja. Pomenućemo koja su kako biste znali da nam se možete obratiti za selidbu i u nekom od zemunskih naselja. Naselje 13. maj je na samoj obali Dunava i prostire se između reke i Batajničkog puta.

Zatim je tu i sve veće naselje Altina koje se graniči sa naseljima Nova Galenika na severu, Zemun Bačka na istoku, Vojni Put i Plavi Horizonti na jugu, dok se na zapadu proteže ka Zemun Polju.

Tu je i naselje Btatajnica, zatim naselje Ekonomije, Plavi horizonti, Gornji grad, Novi grad, Kalvarija, naselje Sava Kovačević, Donji grad, Zemun polje…Dakle, u pitanju je velika teritorija. Zahvaljujući upravo iskustvu koje imamo u poslu, poznajemo dobro svako od naselja na opštini.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Dolazimo direktno na vašu adresu i prenosimo stvari do lokacije na koju se selite vi ili vaša firma.

Poznato nam je da u nekim od ovih naselja infrastruktura puteva nije baš najsjanija ali nemojte da vas to brine. Naši kamioni i kombi vozila su u odličnom stanju i bez problema prevazilaze prepreke na putu. Imamo sve potrebne dozvole gradskih vlasti za parkiranje pa nam ni to ne predstavlja problem. Dočičemo tačno tamo gde je to vama potrebno.

Kada nas kontaktirate bilo telefonom bilo mailom, prvo ćete od nas dobiti besplatnu procenu selidbe. Nakon toga ćete zaključiti da na tržištu ne postoji agencija sa povoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Firmama nudimo i niz pogodnosti na veće selidbe. Radimo demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme. Svi radnici i vozači su besprekorni u obavljanju svog posla. Vrlo precizni i pedantni, tako da za sobom ne ostavljaju nered.

Ukoliko vam treba selidba većih razmera koja se vrši iz etapa jer recimo opremate sasvim novi stan ili kuću, ali i kancelarijski prostor, nudimo vam i skladištenje u magacine. Za vas transportujemo i klavire i pianina. Tu smo ako vam treba i selidba kućnih ljubimaca.

Sigurni smo da brinete i oko pakovanja stvari, ali mi smo tu da vam ponudimo i savete i da obavimo pakovanje za vas. Od nas možete da kupite sve vrste kutije za pakovanje kao i razne vrste streč folija za zašitu nameštaj, slika i drugih umetnina.

Sve ovo i još mnogo više ćete dobiti samo u najboljoj i najpozdanijoj agenciji za selidbe. Pozovite nas i uverite se da je moguće imati i sjajnu cenu i sjajan kvalitet.