Pucketava folija

Pucketava folija

Pucketava folija Beograd, Novi Sad, cela Srbija

Tokom jedne selidbe bezbroj je lomljivih stvari, drgacenih predmeta, dragih sitnica koje nikako ne biste voleli da se oštešte.
Najbolja zaštita u ovim slučajevima je pucketava folija (folija sa vazdušnim mehurićima, air bubble, luft folija, vazdušna folija).

Pucketava folija (folija sa mehurićima) – Agencija “Selidbe Stošić Beograd” ima u ponudi rolne pucketave folije, fleksibilne i providne plastične rolne koje sadrže veliki broj malih vazdušnih džepova. Ove rolne nude mekanu potporu i zaštitu od ogrebotina daleko bolje nego papir za pakovanje i koriste se da zaštite predmete tokom transporta i skladištenja. Pucketava folija je lagana, vodootporna, može se ponovo koristiti, štiti od ogrebotina i koristi se za pakovanje lomljivih predmeta. Ona se takođe može koristiti kao jastučasta potpora za srednje teške i teške proizvode u raznim delatnostima. Mi vas možemo snabdeti sa antistatičkom pucketavom folijom u obliku rolne ili vreće koje se mogu koristiti u svrhu zaštite od mehaničkih kao i elektrostatičkih oštećenja. Antistatička pucketava folija se obično prodaje u bezbojnoj boji

Pucketava folija

Pogodna je za staklene elemente, sve vrste nameštaja, zaštitu mašina, sitnih predmeta, lomljivih predmeta, dragocenih predmeta.

ekstra kvalitet
1m2 ____ 100 RSD

  •  staklo
    • keramika
    • drvo
    • mebl
    • čelik…

AKCIJA
 Za kupovinu preko 10 m2 ostvarujete popust od 25 %