Selidbe Savski Venac

Selidbe Savski Venac

Selidbe Savski Venac

Selidbe Savski venac pokrivaju površinu koja se prostire od Topčiderskog brda i njegovih padina, na ušću Topčiderske reke u Savu i upravo otuda potiče njen naziv jer je u obliku venca smeštena uz obalu reke Save. Najsevernija tačka opštine Savski venac je na sredini Brankovog mosta, a najjužnija tačka u Borskoj ulici, južno od Banjičkog groblja.

Opština Savski venac se graniči sa opštinama Stari grad, Vračar, Voždovac, Rakovica, Čukarica i preko reke Novi Beograd. Dakle u pitanju je centralna gradska opština, od izuzetne važnosti za veliki broj firmi i kompanija, ali i sa velikim brojem stanovnika.

Pošto nema prelaska preko mosta, selidbe se na ovoj teritoriji obavljaju brzo i lako. Naravno, ako se odlučite za našu uslugu.

Mi ćemo vam omogućiti jedno sasvim drugačije iskustvo kada je selidba Savski venac u pitanju.

Dolazimo na vašu adresu i prevozimo stvari na željenu lokaciju u najkraćem roku, onda kada to vama odgovara. Možete nas pozvati u bilo koje vreme 24 sata svakod dana u nedelji, bez izuzetka.

Spremni smo da vam omogućimo najbolji kvalitet usluge po najnižoj ceni. Zbog toga nas mnogi klijenti preporučuju, a njihov broj se uvećava iz dana u dan.

Nama je višegodišnje iskustvo omogućilo da se probijemo u sam vrh agencija za selidbe.

Selidbe Savski Venac

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Podjednako smo uspešni u selidbama kuća i stanova, odnosno nekomercijalnog kao i komercijalnog prostora, tj.firmi i kancelarija. Pozovite nas odmah da vam damo besplatnu procenu selidbe Savski venac i da se dogovorimo za dalje. Da sa vama napravimo plan selidbe i damo vam sve potrebne savete za pakovanje i najam vozila.

Mi ćemo vam ponditi svoje kamione i kombi vozila, kao i naše vozače i radnike za utovar i istovar.

Međutim, pored utovara i istovara, mi imamo i tim pakera koji će vam sve stvari spakovati na profesionalan način. Oni su tu i za montažu i demontažu nameštaja, kancelarijske opreme i svega drugog što vam treba.

Vršimo i selidbe teretana, biblioteka, banaka, restorana i svih drugih potrebnih stvari. Takođe, nudimo i usluge skladištenja u magacinima sa video nadzorom.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Obezbeđujemo vam kutije za pakovanje i folije za zaštitu nameštaja. Vršimo odvoz specijalnog tereta, šuta i građevinskog materijala. Možete da nam se obratite i za usluge čišćenja prostora posle selidbe, kao i za deratizaciju, dezinsekciju i dezinfekciju.

Zgrade na Savskom vencu pripadaju različitim arhitektonskim stilovima. Stanovi su različitih struktura, kvadratura i u različitom stanju ,što je vrlo važno za vašu selidbu.

Mi smo tu da povedemo računa o starim liftovima, stepeništu, avaše je samo da nam se obratite za pomoć. Dozvolite nam da vam selidbu pretvorimo u pesmu i pozovite nas još danas!