Selidbe Surčin

Selidbe Surčin

Selidbe Surčin

Selidbe Surčin sve su češće poslednjih godina jer se na teritoriji ove opštine odvija intenzivna gradnja stambenih i komercijalnih objekata.

Veliki broj kompanija izmešta svoja sedišta iz centralnih gradskih zona. Zato su u stalnoj potrazi za dobrom i pouzdanom firmom za selidbe. Ne tražite dalje jer ste stigli na pravo mesto! Mi vam nudimo najbolju cenu i najpouzdaniju uslugu u celom gradu!

Pozovite nas i proverite kako vam život možemo učini lakšim. Učinićemo vašu selidbu prijatnim iskustvom koja pri tom neće uzdrmati vaš budžet. Na opštii Surčin smo do sada uradili veliki broj selidbi tako da odlično poznajemo sve ulice i naselja.

Selidbe Surčin

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Važno je znati i da selidbe Surčin obuhvataju i Dobanovce kao i obližnja naselja. Bez obzira da li se selite u neki od delova Surčina ili se iseljavate, tu smo da vam pružimo svu neophodnu pomoć i savete. Mi imamo logistiku u vidu vozila, opreme i radnika i dugo smo u poslu te za nas nema nepredviđenih situacija.

Izuzetno uspešno se nosimo sa transportom kabastog nameštaja, aparata i mašina. Uz pomoć sistema užadi i specijalnih sajli, izvlačimo nameštaj i mašine i iz višespratnica kao i kuća, ali i zgrada bez lifta.

Dolazimo tačno na vašu adresu u dogovoreno vreme, a naš tim besprekorno obavlja svoje zadatke. To uključuje pakovanje stvari, demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme, utovar i istovar stvari. Imamo vrhunske reference prethodnih korisnika naših usluga te ne sumnjamo da ćete i vi biti zadovoljni.

U dogovoru s vama selidba može biti urađena bilo kog dana u nedelji, uključujući vikende, kao i u vreme kada to vama najviše odgovara jer smo dostupni puna 24 sata.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Ono što je na vama je da odaberete tip transportnog sredstva, selidbe kamion, selidbe kombi ili pikap, kao i da nam date informacije o količini stvari koje se prevoze. Na osnovu tih podataka ćemo proceniti koliko je radnika potrebno za izvršenje usluge selidbe.

Nudimo i mogućnost besplatne procene selidbe, što znači da pre same selidbe dolazimo na datu lokaciju i na licu mesta vam objasnimo šta je sve potrebno za brzu i efikasnu selidbu.

Radimo selidbe od vrata do vrata koje podrazumevaju sličan princip kao selidbe „ključ u ruke“. To znači da vi možete, ali i ne morate biti prisutni tokom selidbe. Poveravate nam ključeve prostora u kome treba obaviti selidbu a mi ćemo uraditi sve ostalo.

Tu smo da vam pružimo i usluge čišćenja prostora, kao i skladištenja pri selidbama koje traju duži vremenski period. Ovo se često dešava kada renovirate prostor pa vam je potrebno da na neko vreme odložite svoje stvari na drugu lokaciju.

Koje god da su vaše dileme i potrebe vezane za selidbe, okrenite naš telefon i saznajte odmah kako da selidbu obavite s osmehom! Očekujemo vaš poziv već danas!