Selidbe Vračar

Selidbe Vračar

Selidbe Vračar

Selidbe Vračar obuhvataju sve vrste selidbi na teritoriji opštine Vračar. Ovaj deo Beograda je već decenijama jedno od najpoželjnijih mesta za život zbog lepe arhitekture i blizine ostalih delova grada.

Međutim, pojačana urnabistička aktivnost nije prošla bez posledica. Zato je danas Vračar jedna od opština sa najužim ulicama, prepunim vozila, velikim brojem gradilišta i premalo parking mesta.

Sve ovo predstavlja problem pri selidbi, te Vračarci doživljavaju bespotreban stres. Sve što vi želite je selidba koja vam neće zadati glavobolju i gomilu briga.

Zato smo mi tu,da konačno iskustvo selidbe preobratimo u nešto pozitivno.

Za nas ste sigurno već čuli od prijatelja ili rodbine koja je bila zadovoljna našom uslugom!

Nama je dobra reklama oduvek bila bitna, a najbolja reklama je ona koju dobijemo od srećnih klijenata.

Selidbe Vračar

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Da se vratimo na pitanje vaše brze selidbe. Kako ćemo ti uraditi? Lako! Potrebno je samo da nas pozovete i objasnite šta vam je potrebno i mi ćemo se istog časa baciti na posao.

Za početak, dajemo vam besplatnu procenu selidbe. Iznenadiće vas koliko su naše cene povoljne!

Međutim, to nisu sva iznenađenja koja ćemo da vam ponudimo i priuštimo za male pare. Kao što smo rekli, nekada je na Vračaru misaona imenica naći parking mesto, ali mi ovaj deo grada znamo kao svoj džep.

Imamo odličan tim vozača koji ume da se našim kamionima i kombi vozilima provuče i kroz najtesnije ulice. Za naše momke koji rade utovar i istovar brzina je samo jedna od osobina koja ih preporučuje.

Mi možemo da vam damo i savete kako da se nalakše spakujete. Ako nemate svoje kutije za pakovanje, tu smo da ih obezbedimo.

Umesto da tražite po celom gradu pristupačni materijal za pakovanje, naručite sve što vam treba od nas.

I kutije raznih dimenzija i folije i streč folije. Nemojte da se brinete za obezbeđivanje nameštaja tokom transporta.

Sva naša vozila su iznutra tapacirana, nema truckanja i udaranja stvari jednih o druge dok ih prevozimo.

Sve što ide u kamion ili kombi se vezuje i pričvršćuje da sve vreme vožnje bude na mestu.garantujemo vam da će vam i svi lampioni i ostali ukrasi za novogodišnju jelku stići na zadatu adresu u istom stanju u kome smo ih preuzeli.

Pozovite nas, kažite nam šta vas muči. Imamo iskustva i znamo posao. Nudimo vam prevoz i selidbe kamionom, kombijem, pikapom. Možete samo da unajmite naše radnike ili samo vozila.

Ne brinite ni za onaj trosed za koji se pitate kako ste ga uopšte uneli u svoj dom. Mi znamo kako se postupa sa kabastim nameštajem.

Pri tom, možemo da vam pružimo i uslugu čišćenja, koja nije vezana za samu selidbu. Postaraćemo se i za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Montiramo i demontiramo vaš nameštaj lako i precizno.

Opremljeni smo za sve situacije a kako smo dugo u poslu nema toga što nas može iznenadititi.

Vreme je da sebi priuštite ono što stvarno zaslužujete.

Nudimo vam samo najbolje i najpovoljnije. Pozovite nas i saznajte kako vam možemo pomoći već danas!