Selidbe Palilula

Selidbe Palilula

Selidbe Palilula

Selidbe Palilula pokrivaju celokupnu površinu jedne od najvećih opština u gradu.

Palilula je treća po broju stanovnika a prva po površini koju zauzima, te se mnogi iznenade kada čuju koji sve delovi grada spadaju pod teritoriju ove opštine. Zato vam je potrebna dobra, brza i pouzdana agencija za selidbe koja ovu oštinu poznaje do najzabačenijih delova i najudaljenijih ulica!

Selidbe Palilula

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Palilula se prostire na obe obale Dunava, koje povezuje Pančevački most. Na levoj obali Dunava Palilula obuhvata i naselja Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo, Padinska Skela, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok, Vrbovski, Dunavac, Tovilište i Preliv.

Na desnoj strani reke, Palilulu od susednih beogradskih opština dele ulice: Vojvode Dobrnjca, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Mije Kovačevića i Dragoslava Srejovića.

Preko Karaburme, Višnjičke Banje i sela Višnjica, Slanci i Veliko Selo ova opština se spušta na Dunav.

Mi poznajemo svaku ulicu, znamo da je mnogima izazov preseljenje iz jednog kraja opštine u drugi ili čak u neki drugi deo Beograda. Vaša selidba treba da bude jedno prijatno iskustvo, bez stresa, a mi smo tu da vam to i omogućimo.

Za vas vršimo uslugu selidbe kamionima i kombi vozilima. Sva vozila su proverene tehničke ispravnosti, a naši vozači iskusni i odgovorni.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Mi vam nudimo sve moguće vrste selidbi i transporta po najpovoljnijoj ceni i uz garanciju na pružene usluge! Pozovite nas već danas i odmah ćemo vam dati besplatnu procenu selidbe.

Kada nas kontaktirate bilo putem telefona bilo mailom, naše ljubazno osoblje će vam izaći u susret za sve zahteve i zadatke koje stavite pred nas. Mi smo tim profesionalaca koji se ovim poslom bavi dugi niz godina i za nas ne postoje prepreke da dobro obavimo svoj posao!

Da biste se u to uverili i sami, obratite nam se za pomoć, a mi ćemo vaš život učiniti lakšim i lepšim.

Naš tim radnika je okretan, brz i spretan u raznim zadacima. Najčešće vas muče dileme oko utovara i istovara, odnosno unošenja i iznošenja kabastih stvari.

Tu su takođe i dileme s muzičkim instrumentima kao što je klavir ili pianino. Sve to mi rešavamo vrlo jednostavno, imamo opremu, imamo znanje i nijedan izazov nam nije stran.

Ne mogu nas sprečiti ni nepovoljni vremenski uslovi, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

Kako bi vaša selidba prošla što je lagodnije moguće, preporučujemo da unajmite naš tim eksperata za pakovanje. Oni će vam takođe montirati i demontirati nameštaj. Sa velikim uspehom selimo i veće i manje firme. Sva vozila su nam tapacirana tako da nema brige za vaše stvari i kancelarijsku opremu.

Ako vam je potrebno dа preselite dnеvnu sоbu sа čеtvrtоg sprаtа, u zgrаdi bеz liftа ne padajte u očaj jer imamo rešenje. Pitate se štа dа rаditе kаdа је nеоphоdnо dа preselite mаšinu kоја tеži pоlа tоnе? U tom slučaju u pomoć stiže dizаlicа, kran u pomoć. Selidbe pomoću dizalice ili krana su vеоmа čеstе i radimo ih na celoj Paliluli.

Za vas odvozimo i šut, građevinski materijal i nepotreban, stari nameštaj na deponije i otpad. Od nas možete da iznajmite i sama vozila bez radnika ili samo radnu snagu bez opreme ili vozila.

Umesto da se sami mučite oko opreme za pakovanje, možete od nas da kupite i kutije za pakovanje kao i folije za zaštitu nameštaja. Zaista, mi mislimo na sve detalje. Znamo šta vam treba i u kojoj količini pa vam savetujemo da nas pozovete pre nego počnete da planirate selidbu.

Uz nas ćete se osećati sigurno, prepustiti nam selidbu i po principu „ključ u ruke“, eventualno skladištenje stvari ili neki drugi vid transporta. Javite nam se, očekujemo vaš poziv!