Selidbe Zvezdara

Selidbe Zvezdara

Selidbe Zvezdara

Selidbe Zvezdara obuhvataju čitv pojas ove opštine u kojoj je poslednjih godina izgradnja novih stambenih jedinica sve intenzivnija. Zvezdara je poznata kao jedan od delova grada sa velikim brojem studenata te su selidbe veoma česta pojava.

S druge strane na ovoj opštini se nalazi i nemali broj većih i manjih firmi koje su u stalnoj potrazi za boljim poslovnim prstorom. Bilo da se selite u novi stan ili kancelarijski prostor zadržite se na ovoj stranici jer mi tačno znamo šta vam treba!

Vi tražite pouzdanu i brzu uslugu selidbe koju vam mi možemo garantovati! I to po najpovojnnijim uslovima. Naše cene su najkonkurentije na tržištu a kada su u pitanju veće selidbe za firme imamo mogućnost da vam ponudimo i popuste i druge povoljnosti.

Selidbe Zvezdara

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Inače u teritoriju ove opštine spadaju i naselja Mirijevo i Mali i Veliki Mokri Lug, te nas možete kontaktirati za sve selidbe i u ovom reonu. Zvezdara pokriva skoro čitav istočni deo urbanog dela Beograda. Graniči se sa Palilulom na severozapadu, severu i severoistoku, Grockom na istoku i jugoistoku, Voždovacem na jugu i jugozapadu i Vračarom na zapadu.

Međutim, upravo zvog velike teritorije i razuđenosti, pojedini delovi se ne mogu pohvaliti dobrom putnom infrastrukturom. To je nešto što vas sigurno brine kada je selidba u pitanju. Uveravamo vas da nama to ne predstavlja nikakav problem. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, opremljeni smo i spremni da dođemo tačno ispred vaših vrata i prevezemo vaše stvari, robu ili neki drugi materijal na drugu adresu. Odlično poznajemo ovu teritoriju, kao i načine za prilaženje zabačenijim i strmijim ulicama na padinama Zvezdare.

Naš tim je sastavljen od obučenih i veštih vozača, radnika i pakera. Svako od njih besprekorno obavlja svoja zaduženja i tu je da vi selidbu ne osetite. Bez stresa i nervoze. Do vas dolazimo kamionom ili kombijem, u zavisnosti od vaših potreba. Takođe, možemo da vam iznajmimo samo vozila bez radnika ili da vam ponudimo samo najam radnika bez vozila. To zavisi od vaših potreba pri selidbi.

Cenu ćete vskako znati unapred i tu neće biti nikakvih iznenađenja. Dobićete i besplatnu procenu selidbe kada nas prvi put kontaktirate a o svemu ostalom se dogovaramo prema vašim zahtevima. Dostupni smo vam 24 sata sedam dana nedeljno, 365 dana u godini, bez ozbira na vremenske uslove. Imamo neophodnu opremu kojom obavljamo izvlačenje teškog i kabastog nameštaja, mašina i druge opreme za kuće, kancelarije, ugostiteljske objekte i teretane.

Na nas se možete osloniti i za savete pri selidbi. Tu smo da vam obezdeimo kutije za pakovanje, folije za obezbeđivanje nameštaja.

Naš tim se bavi demontažom i montažom nameštaja, utovarom i istovarom. Naša usluga tu ne prestaje. Radimo i po principu „ključ u ruke“. Dajemo mogućnost plaćanja kešom i preko računa. Tačni smo, precizni i pouzdani.

Ovo su kvaliteti koje su naši klijenti prepoznali i zbog kojih se visoko kotiramo mešu agencijama za seldibe.

Pozovite nas danas i proverite koliko smo dobro u svom poslu!