Selidbe firme, selidbe poslovnog prostora u Beogradu, Srbiji

Selidbe firme, selidbe poslovnog prostora

Selidbe firme, selidbe poslovnog prostora u Beogradu, Srbiji

Selidbe firme i vaše kancelarije, poslovnog prostora na profesionalan i efikasan način sa radnikom više. Usluga koja je najpovoljija za selidbe firmi.

Organizovanje selidbe firme postaje poslednjih godina usluga koja se sve više traži na domaćem tržištu, jer firme, velike i male, u potrazi za boljim uslovima, lepšim zgradama i drugim razlozima, često imaju potrebu za selidbom.

Selidba firme vrlo je kompleksan posao, imajući u vidu obim materijala i inventara kojim firma raspolaže, broj radnih jedinica koje treba preseliti, udaljenost do nove lokacije, i slično. Ako i vi imate potrebu da iz bilo kog razloga svoju firmu preselite na novo mesto, mi smo najbolji izbor za vas.

Tražnja na tržištu za uslugama selidbi omogućila nam je da se specijalizujemo i za pružanje usluge selidbe firme ili bilo koje vrste poslovnog prostora, od lokala, preko kancelarija, pa do celokupnih proizvodnih postrojenja.

Agenciju za selidbu

Dugogodišnje iskustvo nas je pripremilo na selidbe firme i poslovnog prostora svakog tipa. Bilo da selite samo vašu kancelariju, lokal ili veliko postrojenje jedne firme možete nam se obratiti.

Sa nama nema stresova, jer sve radimo brzo, efikasno i provereno dobro. Višegodišnja tradicija u organizovanju selidbi u Beogradu i okolini nas preporučuje kao pouzdane partnere, kao agenciju koja jednim pozivom može da reši sve vaše probleme.

Pre nego što započnemo sa selidbom, nudimo vam i opciju da uradimo besplatnu procenu selidbe vašeg poslovnog prostora, kako bismo mogli pre početka da utvrdimo koliko bi vaša selidba mogla da traje i koja bi okvirna cena naših usluga bila. Jedna smo od najpovoljnijih agencija na tržištu, o čijem uspehu svedoči višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti, kojih je iz dana u dan sve više.

Naš vozni park sadrži kamione i kombi vozila u potpunosti opremljene za selidbe. Sva vozila su tapacirana zbog bezbednosti vaših stvari. Vršimo prevoz kako robe i stvari tako i vaših kućnih ljubimaca za koje obezbeđujemo posebne uslove i udobnost tokom transporta. Ne morate da brinete o montaži i demontaži nameštaja, to prepustite našim radnicima. Takođe vam možemo ponuditi kutije za selidbe, streč i pucketave folije i druge materijale za pakovanje i obezbeđivanje nameštaja.

Naši radnici su osposobljeni za svaku vrstu posla koji može zatrebati tokom selidbe vašeg poslovnog prostora, a vrlo smo pažljivi sa svim vašim stvarima, arhivama, predmetima i slično. Organizovanje selidbe firme zahteva mnogo vremena, ali i vrlo pažljivo planiranje čitave selidbe.

Teške kase, sefovi, mašine, obimne selidbe za nas nikada nije prestavljao problem, obimni kompleksi takođe.

Možemo vam ponuditi i montažu i demontažu kancelarislog nameštaja kao i specijalizovanih mašina.

Naši radnici pored obuke koju su prešli pri zapošljenju u našu agenciju stekli neverovatno iskustvo što je najbitnije jer se svakodnevno srećemo sa različitim mašinama i različitom opremom koju treba transportovati.

U našem servisu možete dobiti selidbu prilagođenu vašim potrebama, plan selidbe koji Vama najviše odgovara i cenu selidbe za firme prilagođenu vašem buđetu.