Materijal

Materijal

Pakovanje za selidbe i Materijal za selidbu

Stojimo vam na raspolaganju ukoliko vam je potreban stručni savet prilikom određivanja broja kartonskih kutija, streč folije ili pucketave folike koja vam je potrebna kako bi vaša selidba prošla što bezbednije i što ekonomičnije. Takođe smo tu ukoliko se dvoumite da li da uzmete streč foliju ili pucketavu foliju.

Zaštitite vaše stvari od prašine i prljavštine ili od raspadanja koje se uvek može desiti ukoliko nije zapakovano u kvalitetnu kuiju. Naše kutije to svakako jesu, sve kutije koje možete pronaći kod nas u prodaju su testirane za različite vrste selidbi i mi ih uvek koristimo. Naj bitnija stvar koja će vam pomoći ukoliko sami vršite pakovanje je ta što sav naručeni materijal dovozimo na željenu adresu tako da nečete se brinuti i gubiti vreme na traženje i prevoz materijala potrebnog da vaše stvari budu bezbedne tokom transporta.

Prodaja i dostava

Agencija za selidbe Stošić vršu uslugu prodaje i dostavljanja na kućnu adresu BESPLTANO kompletnog materijala koji Vam može biti od pomoći tokom selidbe.

Da. Vršimo uslugu pakovanja sa velikom pažnjom kako bi se sve stvari potpuno obezbedile za transport.

 Da. Nudimo širok asortiman potrošnog materijala i materijala za pakovanje uključujući kartonske kutije različitih kvaliteta i dimenzija, pucketavu puc-puc foliju, streč foliju, lepljive trake… Samo pitajte naše savetnike za pakovanje koje vam je pribor potreban u skladu sa vašom selidbom i oni će vam preporučiti.

Da. Prilikom kupovine i rezervacije selidbe kod nas potpuno BESPLATNO dovozimo sav naručeni materijal pre datuma vaše selidbe kako bi mogli sve stvari da zapakujete na vreme.

Cena pakovanja se odrežuje na osnovu mnogih parametra a pre svega količine i karakteristike stvari koje pakujemmo, zbog toga preporučujemo da nas pozovete ili putem maila zatražite besplatnu procenu pakovanja vaših stvari.

Ono u čemu još možemo da vam pomognemo jeste i transport robe. Kada je u pitanju transport robe Beograd je vrlo turbulentno područije.