Kombi prevoz

Kombi prevoz

Kombi prevoz robe, kombi transport po povoljnim cenama

Nudimo vam kombi prevoz robe vaših stvari u udobnim i komfornim kombi vozilima. Naši teretni kombiji su sa prostranim kabinama u kojima se lako skladišti građevinske opreme i materijal, ugostiteljska oprema, nameštaj, sportska oprema, muzička oprema, poslovna oprema i još mnogo toga. Utovar i istovar za kombi prevoz je brz i efikasan bilo da to radite sami ili iznajmljujete naše obučene radnike.

Učinićemo sve da vaše stvari bezbedno i sigurno stignu na novu lokaciju a vama potpun konfor u vožnji. Iskustvo, vrhunsku uslugu, ljubazno osoblje dobićete ukoliko za vaš kombi prevoz robe izaberete našu agenciju. Mi sve naše korisnike tretiramo sa najboljim servisom kako bi nihivo zadovoljstvo postala naša najbolja referenca.

Selidba kombijem 00-24h

Posedujemo više vozila pa smo u mogućnosti da realizujemo i obimniji transport robe.
Sva naša kombi vozila se redovno servisiraju, čista su i imaju posebne dodatke kako bi u njima vaše stvari bile 100% sigurne.
Vozači su profesionalci sa preko deset godina iskustva u prevozu kombi i kamionskih vozila.

Dimenzije kombi vozila:

Naše najveće iskustvo smo stekli u Beogradu u realizaciji mnogih selidbi i transporta robe a pogotovu u kombi prevozu Beograd. Samo predhodne godine izvršili smo preko 1000 transporta robe kombi vozilima. Zbog navedenog ukoliko vam treba kombi prevoz robe u Beogradu ne oklevajte i pozovite nas. Zbog gužvi u Beogradu naše radno vreme je 00-24, 7 dana u nedelji. Možemo vam izaći u susret u bilo koje doba dana i noći.
Kombi prevoz se može naručiti u bilo kojij lokaciji u Beogradu za transport u lokalu ili za drugi grad u Srbiji pa čak i za inostranstvo za agenciju „Selidbe Stošić Beograd“ ne postoje granice.

Trudimo se da stalno obnavljamo i dopunjujemo našu flotu kombija kako bi se uvek sastojali od najnovihih modela i vozila koja su najpouzdanija u industriji. Naši odlični mehaničari, servisi i tim za održavanje uverava vas da ćete stići na odredište u udobnosti i sa stilom. Zbog velikog broja vozila u mogućnosti smo izvršite transporte svih vrsta i kapaciteta u bilo koje vreme danu i noću.
Naša kombi vozila obišla su ceo Beograd, Srbiji i dobar deo inostranstva na našim stranicama, kao i profilima socijalnih mreža uvek se trudimo da dočaramo deo atmosfere sa naših zanimljivih putovanja. I na ovoj stranici možete pogledati par zanimljivih fotografija.

Unutrašnojst naših kombi vozila je prilagođeno svakom tipu selidbe Beograd. Posedujemo sve dodatne stvari i opremu kako bi vaše stvari u njima bile potpuno bezbedno bilo da se transportuje frižider, zamrzivač, mašina za pranje veša-sušenja, mašina za pranje sudova ili teški motorni blokovi, motocikli, oprema za baštu, manji pribor za kućnu upotrebu ili nameštaj od sitnih elementa poput stočića, stolica do krupnih komoda.
Po potrebi moguće je dodatno osiguranje, kao i tapaciranje unutrašnjosti kombi vozila.
Za utovar i istovar u unutrašnjost naših kombi vozila posedujemo viljuštake različith tipova, dizalice, različite rampe.

Agencija za selidbe kombijem i transport robe kombi vozilima “Selidbe Stošić Beograd” sa sedištem u Beogradu, predstavlja eksperta za selidbe. Ova kompanija već dugo vremena pruža usluge kombi prevoza sa radnicima u Beogradu i okolini. Bilo da je u pitanju posao minijaturne selidbe ili kompletna selidba kuće ili preduzeća, naši kombiji i radnici će se uklopiti u vaše zahteve kao i u vašu platežnu sposobnost. Mi se ponosimo time što nudimo visoki kvalitet za novac, što naše cene čini izuzetno konkurentnim. Mi se brinemo za to da vaša selidba protekne što laganije i što je moguće tačnije.
Kombi prevoz robe agencija „Selidbe Stošić Beograd“ ima dobro ukorenjeno pristustvo na beogradskom tržištu kombi prevoza, i naši se timovi sastoje od profesionalaca sa velikim iskustvom, koji su spremni da vam asistiraju za svaku vašu potrebu pri kombi prevozu, bez obzira koliko on bio udaljen i bez obzira na to da li prevozite stvari kombijem na drugu lokaciju u Beogradu ili dalje. Mi imamo vozni park modernih, dobro održavanih i kompletno opremljenih vozila, a dostupno je i potpuno osiguranje, pa u veoma malo verovatnom slučaju da nešto pođe po zlu, sve će vam se nadoknaditi.
Kombi za selidbe
Mi smo takođe sasvim fleksibilni i možemo krenuti na posao čim nas pozovete. Tako da ako želite da se hitno selite ili prevozite robu u Beograd ili iz Beograda, onda smo mi tu da vam pomognemo.

Ako želite da saznate više o uslugama naše agencije, jednostavno nas već danas kontaktirajte i jedan od naših predstavnika će vam rado pružiti odgovore na pitanja koje imate.