Selidbe specijalnih tereta, kasa, sefova, klavira

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta, kasa, sefova, klavira

TA peći, klaviri, solarijumi, jahte, velike mašine, teške mašine za nas ne predstavljaju problem, transportujemo sve specijalne terete, samo treba da zatražite uslugu selidbe specijalnih tereta.

Nakon dugugodišnjeg iskustva i obučenih radnika u mogućnosti smo da transportujemo terete različitih gabarite i težine na bilo koju lokaciju u zemlji i inostranstvu. Profesionalni tim je obučen da izvrši, ukoliko za tim ima potrebe, i demontažu odnosno montažu različitih mašina, peći i ostalih specijalnih tereta. Posedujemo sve vrste alata i opreme (viljuškare, hidraulične liftove, robote, dizalice, kran..) za izvršenje i najtežih zadataka.
Takođe u agenciji Stošić možete zakupiti magacin na odrećen vremenski period ukoliko vaš specilan teret mora da sačeka određeni period pre transporta na željenu lokaciju. Prvi smo u gradu koji vršimo uslugu iznajmljivanje magacina na sat ili dan !!!

Agenciju za selidbu

Selidbe Stošić Beograd u izvršenju specijalnih selidbi

Najveći obim selidbi koje naša agencija obavi svake godine odnosi se na selidbe stanova i drugih kategorija stambenih prostora. Na terenu se često suočavamo sa brojnim preprekama, kao što su uske ili jednosmerne ulice, visoke zgrade bez liftova, kabasti predmeti koje treba izneti i preneti, kao i mnoge druge, ali za nas ne postoji nemoguća misija, naši stručni radnici obavljaju sve što je potrebno da vaša selidba prođe bez ikakvih problema. Samo jedan pogled na vaš stan nam je dovoljan da procenimo koliko selidba može trajati i koliki obim posla podrazumeva, tako da vas možemo upoznati sa svim tim informacijama pre nego što krenemo sa selidbom. Naša preporuka su pre svega svi naši zadovoljni klijenti, kojima smo selidbu stana završili u rekordno kratkom roku. Godine iskustva koje imamo govore bolje od nas, potvrda su našeg kvaliteta i govore u prilog tome da smo jedna od najboljih i najpouzdanijih agencija za selidbe trenutno.

Zbog specifičnosti tereta izvršavamo besplatnu procenu troškova specijale selidbe. Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju 00-24h.

Specijalni tereti jesu ona kategorija tereta koja najčešće izaziva najveće glavobolje onima koji ih poseduju kada je potrebno organizovati selidbu ili prevoz ovih stvari. U pitanju su tereti koji su vrlo specifični po svojim dimenzijama, oblicima, težinama, i drugim karakteristikama, da nije moguće njima manevrisati bez posebne opreme i alata koji se primenjuju u procesu utovara, istovara, transporta i slično. Specijalni tereti za vas mogu biti pravi bauk, ali za nas su to stvari kod kojih možemo da vam pomognemo ukoliko je potrebno da se prenesu na neku drugu lokaciju.

Naša agencija za selidbe u Beogradu, Srbiji, regionu i inostranstvu opremljena je posebnim kategorijama vozila, koja su vrlo moderna i savremena, a što je najbitnije mogu biti opremljena adekvatnim mašinama i dodatnim alatima, kako bi se veoma pažljivo i stručno rukovalo vašim specijalnim teretima. Bez obzira da li je za rukovanje vašim specijalnim teretom potrebna dizalica, kran ili možda viljuškar, možemo vam obezbediti sve potrebno kako bi vaš teret bio utovaren i zaštićen u našim vozilima tokom čitavog transporta. Naši radnici znaju najbolje načine da osiguraju vaš tovar od bilo kakvih oštećenja tokom utovara, transporta i istovara, tako da možete potpuno mirni i spokojni vaše stvari dočekati na izabranoj adresi. Sve što je potrebno da se poveća bezbednost u transportu mi smo već uradili, tako da možete biti sasvim sigurni da poslujete sa pravim profesionalcima.

Specijalni tereti zaista zahtevaju poseban tretman, bez obzira da li je reč o teretu gabaritnih dimenzija, ili teretu od posebno velike vrednosti, ili teretu koji ima nestandardne dimenzije, pa se ne može jednostavno smestiti u bilo koje vozilo. Nama je svejedno koji specijalni teret vi imate, mi brzo rešavamo svaku situaciju i svaki teret pakujemo, utovaramo i prevozimo gde treba.

U kategoriju specijalnih tereta spadaju i sve vrste mašina i proizvodnih linija koje možete koristiti u različitim proizvodnjama, tako da naša agencija može da preveze vaš kopir aparat, ali može i da preseli celu vašu kockarnicu sa jednog mesta na drugo. Možemo da prevezemo sve sefove i kase koje imate u vašoj firmi, ali i građevinske mašine koje su potrebne za velike radove. Takođe, možemo da organizujemo i prevoz za sva vaša umetnička dela i antikvitete koji su od velike realne i sentimentalne vrednosti, sve vaše muzičke instrumente od klarineta do klavira, ali i sve drugo što zahteva posebno rukovanje i poseban tretman u manevrisanju i transportu.

Naša agencija može da vam pomogne i da pribavite svu neophodnu dokumentaciju za prevoz specijalnih tereta, jer treba imati u vidu da specijalni tereti tokom prevoza mogu da predstavljaju dodatni izazov i za ostale učesnike u saobraćaju, pa je zato neophodno ispuniti sve regulatorne uslove, na pravi našin specijalni teret zaštititi tokom prevoza i postarati se da se prevoz obavi sasvim bezbedno i sigurno.

Naša prednost je što se veoma dugo bavimo ovim poslom, što imamo dovoljno iskustva da možemo da vas posavetujemo i obavimo transport specijalnih tereta umesto vas, jer naši zaposleni su pravi profesionalci koji vam svoje usluge i svoje vreme stavljaju na raspolaganje.

Sva naša vozila prilagođena su potpuno prevozu specijalnih tereta, tako da možemo reći da smo mi potpuno spremni za vas, samo nam se javite i videćete kako se magija odvija pred vašim očima.