Kombi prevoz Beograd

Kombi prevoz Beograd

Kombi prevoz Beograd, brzo, profesionalno i povoljno

Jedna od primarnih usluga naše agencije je selidbe kombi prevoz Beograd. Nakon dugogodišnjog iskusva možemo slobodno reći da smo jedna od vodećih firmi u Beogradu u kombi prevozu.

Stojimo vam na raspolaganju bilo da vam treba samo kombi prevoz selidbe ili samo prevoz. Naš profesionalni tim stićiće na vašu adresu tačno u dogovoreno vreme, odrediće najkraću i najbržu trasu i bezbedno transportovati vaše stvari na željenu lokaciju. Kod nas možete iznajmiti kombi vozilo sa vozačem ili sa manjim ili većim brojem radnika.

Brza i profesionalna usluga

U moderno i brzo vreme usluga kombi prevoza je zastupljena u svim vrstima transporta. U Beogradu zbog gužvi, malog broja parkinga zabrane vozila u određeno vreme kamiona sve veći broj naših klijenata se odlučuje za kombi prevoz čak i selidba većih gabarita. U našoj agenciji radimo sve vrste usluge kombi prevoza a neke od njih su:

Agencija Stošić Vam nudi potpun servis prilagođen vašim potrebama za preseljenje u vašu novu kuću, stan poslovni prostor bilo gde u Evropi ili u svetu.

Posedujemo veći broj kombi vozila za selidbe. Sva vozila su tehnički ispravna, novije generacije, sa posebno opremljenim delom za transport robe kako bi vaše stvari u njemu bile bezbedne. Više o vozilima pogledajte na stranici ovde.
Dimenzije kombi vozila su:

  • dužina tovarnog prostora: 3.20 m
  • visina tovarnog prostora: 1,85 m
  • širina tovarnog prostora: 1,80 m
  • ukupna nosivost: 1500 kg

Ukoliko vam je potrebna kompletna usluga prevoza sa istovarom i utovarom robe na pravom ste mesto. U našem timu su obučeni radnici za sve vrste poslova od utovara robe i njegovog ponovnog istovara, od montaža i demontaže nameštaja, različith mašina do bezbednog iznošenja stvari na 4,5 sprat bez lifta.

Naša velika prednost je što pri svakom kombi prevozu u Beogradu šaljemo radnika više, tako da vaš kompletan tranpsort svari se odvija mnogo brže.