Pikap selidbe

Pikap je jedno od najmanjih transportnih tovarnih sredstava, pa je iz tog razloga vrlo fleksibilno vozilo i pogodno za organizovanje selidbi. Pikap selidbe jesu posebna vrsta usluge koju možete naći u našem asortimanu, a koja je prilagođena savremenom životu i potrebama modernog čoveka.

Bilo da ste kolekcionar, vlasnik galerije ili nekog drugog prodajnog ili izložbenog prostora mi ćemo vam ponuditi idealno rešenje za selidbe antikviteti.

Kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata nam je uvek na prvom mestu, naročito kada se radi o ovakvoj vrsti specijalizovane selidbe.

Svesni smo kako umetničke tako i materijalne vrednosti antikviteta koje želite da transportujete. Sa vašim antikvitetima i umetninama rukujemo sa posebnom pažnjom. To se posebno odnosi na dragocene predmete, ali i na knjige i antikvarni nameštaj, satove i lampe.

Selidbe

Danas se promene dešavaju češće nego ikada pre, pa ukoliko vi trenutno imate potrebu da se preselite na neku drugu lokaciju, naša agencija može da vam u tome bude odličan asistent.

Imajući u vidu da imamo godine i godine iskustva u selidbama, možemo da vam pomognemo i oko pakovanja vaših stvari i možemo vas posavetovati kako da što više stvari spakujete u tovarni prostor našeg pikapa.

Sve je stvar dobre organizacije, a ukoliko vi niste sigurni da umete, prepustite slobodno sve nama.

Ukoliko rešite da sarađujete sa nama, jednu stvar morate da znate – nama je bezbednost na prvom mestu.

Zato su sva naša pikap vozila opremljena najsavremenijim sistemima zaštite robe u transportu i praćenja vozila u saobraćaju, kako biste u svakom trenutku znali gde se vaše stvari nalaze i kada stižu na odredište.

Svaka vaša stvar je u našem pikapu čuvana sa mnogo pažnje i obazrivosti, tako da možete biti sasvim sigurni da ćete sve stvari dobiti u onom stanju u kom ste ih poslali sa nama na put.

Mi znamo da svaka selidba iziskuje mnogo napora i vremena, zato smo rešili da mi umesto vas na sebe preuzmemo sve što možemo, kako biste vi bili odmorni za planiranje rasporeda stvari u vašem novom domu ili neke druge bitnije poslove.

Sa nama nema ni stresa, ni briga, niti dodatnih troškova, jer se uvek trudimo da svim našim klijentima damo najbolje moguće ponude kada su pikap selidbe u pitanju.

Bez obzira da li je reč o studentskoj selidbi, ili selidbi mladog bračnog para iz iznajmljenog stana u novi dom, ili možda o penzioneru koji želi da svoj mir nađe u drugom kraju grada bez velike gužve i galame, naša agencija je uvek tu za vas, da vam obezbedi najpovoljnije ponude pikap selidbe i da vam omogući da sa osmehom na licu svaku vašu selidbu privedete kraju.

Ovu misiju ispunjavamo svakoga dana, u bilo koje vreme, koje vama odgovara, tako da nam se možete javiti kad god imate vremena, mi smo uvek na raspolaganju za vaše pozive.

Zaista nema potrebe da trošite svoje vreme, novac i energiju na nepotrebne stvari, ne dozvolite da vam obim posla u vezi selidbe pokvari ceo mesec, nekoliko brojeva otkucanih na tastaturi vašeg telefona može vam promeniti život.

Zato nemojte više čekati ni časa, javite nam se da zajedničkim snagama vama stvorimo novi život i pripremimo vaš novi dom za neku bolju budućnost.