Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta je delikatan posao koji zahteva visok nivo bezbednosti u transportu, stručnost i profesionalnost. Mi vam možemo ponuditi efikasno i pouzdano prenošenje, odnosno selidbu kada su u pitanju svi antikviteti po najpovoljnijim uslovima.

Bilo da ste kolekcionar, vlasnik galerije ili nekog drugog prodajnog ili izložbenog prostora mi ćemo vam ponuditi idealno rešenje za selidbe antikviteti.

Kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata nam je uvek na prvom mestu, naročito kada se radi o ovakvoj vrsti specijalizovane selidbe.

Svesni smo kako umetničke tako i materijalne vrednosti antikviteta koje želite da transportujete. Sa vašim antikvitetima i umetninama rukujemo sa posebnom pažnjom. To se posebno odnosi na dragocene predmete, ali i na knjige i antikvarni nameštaj, satove i lampe.

Selidbe antikviteta

Već dugi niz godina uspešno se bavimo selidbama a jedna od specijalnosti na koje smo posebno ponosni je selidba antikviteti.

Naša firma za selidbe organizuje profesionalne selidbe antikviteta savremenom opremom i specijalnim vozilima koja garantuju bezbednost transporta. Iskustvo našeg tima takođe garantuje da će i pakovanje i priprema antikviteta biti urađeni prema najvišim standardima. Uslugu pakovanja i zaštite specijalnim folijama, utovara, prevoza i istovara antikviteta obavljamo kako na gradskom i međugradskom nivou tako i van granica zemlje.

Jedan od prvih koraka dobre selidbe antikviteta je zaštia. Zaštita antikviteta se radi tako što se nameštaj i ostali predmeti umotavaju u tkaninu, ćebad ili pucketavu foliju. Zatim se preko toga uvija streč folija i onda sledi pakovanje u patos kamiona. To znači da na ovaj komad nameštaja ništa više neće biti stavljeno kako bi se osigirala bezbednost.

Dalje, pakovanje većeg nameštaja se izvodi iz tri koraka. Prvo se sve obezbedi pucketavom folijom, preko nje ide sloj mekanog višeslojnog kartona i na kraju sloj kartona sa duplim zidom. Tek ovako upakovani i obezbeđeni antikviteti mogu u vozilo. Što se same cene tiče ove selidbe mogu biti skuplje od standardnih jer se radi sa više kamiona ili kombija zbog pakovanja, kako bi svi predmeti bili besprekorno očuvani. Takođe se izdaje i garancija o bezbednom transportu, a vredni predmeti se i osiguravaju kod osiguravajućih kuća.

Možete nas pozvati da vam organizujemo selidbe antikviteta bilo gde i bilo kada. Naše usluge su vam na raspolaganju 24 sata svakog dana. Javite nam se na kontakt telefon ili pisanjem maila, a mi ćemo vam ubrzo odgovoriti.

Poverenje naših prethodnih klijenata mnogo govori o našoj usluzi. Pozivamo vas da im se pridružite i poverite nam vaše antikvitete!