Selidbe stana i selidbe stambenog prostora

Selidbe stana i selidbe stambenog prostora

Selidbe stana i selidbe stambenog prostora

Selidbe stanova ako živite u stanu i potrebna vam je brza i profesionalna selidba, na pravom ste mestu. Agencija Selidbe Stošić Beograd nudi najpovoljniju uslugu selidbe stana.

Koliko god da vam se čini da vam stan nije veliki, upoznaćete njegovu pravu veličinu tek onda kada krenete da organizujete selidbu. Ni vama neće biti jasno kako su sve te stvari našle mesta u vašem stanu i nećete verovati da nikad kraja nema pakovanju. Ukoliko ste i vi u sličnoj situaciji, ukoliko planirate preseljenje u novi stan ili kuću, nemojte to pokušavati sami. Selidba podrazumeva mnogo poslova o kojima još ni ne razmišljate, a vrlo često i mnogo nervoze i stresova, tako da je naš savet da selidbu stana prepustite pravim profesionalcima – agenciji za selidbe Stošić.

Agenciju za selidbu

Sve vaše probleme rešavaju dve reči – selidbe Stošić.
Šta sve naš servis za selidbu u stan čini:

Najveći obim selidbi koje naša agencija obavi svake godine odnosi se na selidbe stanova i drugih kategorija stambenih prostora. Na terenu se često suočavamo sa brojnim preprekama, kao što su uske ili jednosmerne ulice, visoke zgrade bez liftova, kabasti predmeti koje treba izneti i preneti, kao i mnoge druge, ali za nas ne postoji nemoguća misija, naši stručni radnici obavljaju sve što je potrebno da vaša selidba prođe bez ikakvih problema. Samo jedan pogled na vaš stan nam je dovoljan da procenimo koliko selidba može trajati i koliki obim posla podrazumeva, tako da vas možemo upoznati sa svim tim informacijama pre nego što krenemo sa selidbom. Naša preporuka su pre svega svi naši zadovoljni klijenti, kojima smo selidbu stana završili u rekordno kratkom roku. Godine iskustva koje imamo govore bolje od nas, potvrda su našeg kvaliteta i govore u prilog tome da smo jedna od najboljih i najpouzdanijih agencija za selidbe trenutno.

U dogovoreno vreme naš tim stiže na vašu adresu. U zavisnosti od dogovora vrši se pakovanje vaših stvari koji se sele. Ukoliko postoji nameštaj većeg gabarita vrši se demontaža nameštaja radi lakšeg i bezbednijeg transporta.

Profesionalni i brzi radnici će izvršiti utovar svih stvari i nameštaja u kombi vozila ili kamionska vozila u zavisnosti od kapaciteta selidbe. Kombi prevoz ili kamionski prevoz se vrši do željene lokacije, gde se radi istovar svih stvari i u zavisnosti od dogovora raspakivanje istih i ponovna montaža svog nameštaja koji je bilo potrebno demontirati zbog transporta.

Selidbe stana vršimo na teritoriji Beograda, cele Srbije kao i medjunarodne selidbe stana. Pozovite nas i uverite se da su naše cene selidbe stanova najpovoljnije.

Naš vozni park sadrži kamione i kombi vozila u potpunosti opremljene za selidbe. Sva vozila su tapacirana zbog bezbednosti vaših stvari. Vršimo prevoz kako robe i stvari tako i vaših kućnih ljubimaca za koje obezbeđujemo posebne uslove i udobnost tokom transporta. Ne morate da brinete o montaži i demontaži nameštaja, to prepustite našim radnicima. Takođe vam možemo ponuditi kutije za selidbe, streč i pucketave folije i druge materijale za pakovanje i obezbeđivanje nameštaja.

Kod nas ne prestavlja problem ukoliko se vaš stan nalazi na većem spratu gde ne postoji lift. Sve naše selidbe se rade sa radnikom više, brzo i profesionalno. Za uske liftove postoji tim koji će bez oštećenja vašeg nameštaja izvršiti potrebne demontaža i ponovne montaže svog nameštaja koji ne može drugačije da se transportuje.

U našem servisu možete dobiti selidbu prilagođenu vašim potrebama, plan selidbe stana koji Vama najviše odgovara i cenu prilagođenu vašem buđetu. S ponosom predstavljamo da smo agencija koja je izvela najviše selidba u ovoj godini pa je sa nama svaki dogovor moguć.

Specijalizovani smo i poseban akcenat dajemo za selidbe stana – stambenog prostora. Ova usluga je ujedno i najveće selidbe koje obavimo tokom godine. Za nas ne prestavlja problem ukoliko se vaš stan nalazi na četvrtom, petom spratu bez lifta, takođe ukoliko vaše stvari ne mogu stati u lift za nas ne postoji prepreka. U timu imamo obučene radnike za svaki tip posla i za svaki zadatak. Veliki broj radniko koji vam stoji na raspolaganju u mogućnosti je da isprati i najteže selidbe.

Selidbe Stošić Vam je na usluzi za celokupnu selidbu „ključ u ruke“ ili deo selidbe za koju Vam je pomoć potrebna.