Selidbe Barajevo

Selidbe Barajevo

Selidbe Barajevo

Selidbe Barajevo vršimo na terotoriji celokupne opštine uključujući i pripadajućih 13 sela. U sastav opštine Barajevo ulaze i naselja Vranić, Meljak, Veliki Borak i Šiljakovac, kao i Umka i Stepojevac.

Naša usluga je efikasna, brza i pouzdana, a to su upravo glavni elementi potrebni za selidbu bez stresa. U cilju nam je da kao korisnik naše usluge osetite olakšanje jer ste nam ukazali svoje poverenje. Mi ćemo vam uzvratiti besprekorno obavljenom selidbom i najpovoljnijom cenom!

Selidbe Barajevo

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Da biste znali tačno koliko će vas selidba koštati i kako da se adekvatno pripremite za ono što vas čeka pozovite nas. Možemo vam ponuditi sve savete vezane za pripremu selidbe i dati besplatnu procenu iste.

Doćićemo na zadatu adresu i na licu mesta proceniti da li vam je potreban kamionski ili kombi prevoz kao i odgovarajući broj radnika za utovar i istovar. Naš tim radnika za selidbe stoji vam na raspolaganju bilo da se radi o velikim selidbama firmi ili manjem prevozu vaših stvari.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Nudimo vam, pored usluga transporta stvari i odvoz nepotrebnih stvari na deponije. Ako vam treba prostor gde na neko vreme možete odložiti stvari ili opremu tokom renoviranja nekog prostora mi imamo svoje magacine.

Dakle, tu smo i za uslugu skladištenja. Iskusni pakeri će vam pomoći da sve spakujete na vreme, u adekvatne kutije. Zatim, nameštaj ćemo zaštiti streč folijama kako bi ostao neoštećen tokom prevoza.

Sva naša vozila su tapacirana, te to daje dodatnu bezbednost tokom transporta. Radimo 24 sata bez obzira na to koji je dan u nedelji.

Možemo da vam ponudimo i dodatne usluge poput čišćenja i dezinsekcije prostora, a firmama dajemo i posebne popuste. Kada je u pitanju plaćanje nudimo vam gotovinsko i plaćanje preko računa u zavisnosti od vaših potreba.

Naša firma je registrovana već duži niz godina te ne morate razmišljati o izdavanju blok računa ili virmana. Takođe, nema naknadnih troškova. Jednom data cena je jedinstvena i ostaje do kraja obavljanja selidbe.

Pored utovara i istovara stvari, za vas vršimo i montažu kao i demontažu nameštaja i kancelarijske opreme.

Posebno vodimo računa pri transportu klavira, pianina i drugih osetljivih stvari.

Za nas ne postoje prepreke koje se tiču udaljenosti ili mesta za parkiranje. Imamo najpouzdaniji tim vozača i radnika.

Svesni smo brzog stila života stanovnika Barajeva i ne želimo da traćimo ni minut vašeg dragocenog vremena. Zato na svoje usluge nudimo i garanciju!

Uverite se da je moguće dobiti pouzdanu uslugu selidbe u Barajevu i to po najpovoljnijoj ceni. Pozovite nas i opustite se jer o svemu brinemo mi!