Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari grad obavljamo za vas brzo, efikasno i pouzdano! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, stekli smo lidersku poziciju i veliki broj zadovoljnih klijenata. Obratite nam se za sva pitanja vezana za selidbu i mi ćemo vam ponuditi najbolju uslugu po najpovoljnijoj ceni za ceo Stari grad!

Kao jedna od centralnih gradskih opština Stari grad je uvek poželjno mesto za život i posao. Stoga su selidbe česte kako za privatna lica tako i za firme. Jedna od većih prednosti Starog grada kada su selidbe u pitanju je ta što ova opština zauzima centralne gradske ulice do kojih se lako dolazi.

Mada, često postoje problemi sa pronalaženjem parkinga, vas to ne treba da brine. Mi imamo sve dozvole gradskih vlasti da se parkiramo na bilo kom mestu u bilo koje vreme.

To praktično znači da će vaša selidba proći daleko ugodnije nego što ste zamislili jer ćemo svojim vozilima doći do vaših vrata.

Selidbe Stari Grad

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Dodatni izazov kada je Stari grad u pitanju su i same zgrade, odnosno njihova infrastruktura.

Mnoge ne poseduju liftove te vas muči kako da sav onaj kabasti nameštaj izbacite napolje, odnosno unesete u stan, kuću ili kancelariju. Mi smo tu eksperti! Uz pomoć specijalnih užadi možemo da iznesemo, odnosno unesemo trosede, dvosede, velike stolove i ormane, TA peći, veš mašine, kopir parate i druge teške i velike stvari.

Takođe ćemo to isto učiniti i za vaše klavire ili pianina.

S vašim stvarima se postupa krajnje pažljivo i sve se pakuje u dobro tapacirana vozila.

Na raspolaganju vam je kamionski i kombi prevoz, a za manje selidbe tu je i prevoz pikapom. Kada je teret baš veliki možemo iznajmiti kranove i dizalice za vas i obaviti posao.

Imamo odličnu i uigranu ekipu radnika i vozača. Do sada su se susreli sa svakojakim izazovima i stekli veliko iskustvo.

Za nas nema prepreka ni kada su vremenski uslovi u pitanju, a naše radno vreme zavisi od vas. Dakle, mi smo vam na raspolaganju 24 sata svakog dana u nedelji.

Dolazimo na vašu adresu i prevozimo stvari na željenu adresu! Tu smo za demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme i do sada smo radili sa mnogim velikim firmama, bankama i bibliotekama.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Imamo specijalizovanu opremu koja je specijalno dizajnirana za komercijalno pakovanje, uz najveći nivo bezbednosti, skladištenja i praktičnog preseljenja.

Koristeći naše mnogo puta primenjivane tehnike upravljanja projektom naše iskusno, posvećeno i dobro upravljanje resursima preko osoblja će vam dostaviti sve na vaše veliko zadovoljstvo.

Pozovite nas još danas i uverite se sami u sjajan kvalitet i povoljnu cenu! Firmama nudimo i posebne pogodnosti pri plaćanju. Možete izvršiti svoje uplate preko računa ili kešom.

Za nas je najvažnije da budete zadovoljni pruženom uslugom i zato ćemo učiniti sve da tu uslugu i dobijete.

Naš princip poslovanja je veoma transparentan te ćete u svakom trenutku znati šta se dešava.

Takođe, nemamo nikakvih skrivenih troškova niti taksi koje bismo vam dodatno naplatili, te je cena koju vam damo na startu ono što na kraju i plaćate.

Da biste se u sve ovo i sami uverili i dobili besplatn procenu svoje selidbe pozovite nas odmah!