Selidbe kuća

Selidbe kuća

Selidbe kuća

Selidba kuće je usluga agencije Stošić, za sve koji žive u kućama i potrebna im je selidba. Selidbe kuća rade se kada treba da se preselite iz jedne kuće u drugu, a prva asocijacija vam je sigurno stres, glavobolja, nervoza, ogroman posao koji treba obaviti.

Kada posedujete kuću, često ćete čuvati stvari koje vam možda neće ni biti potrebne. Ali imajući u vidu da imate dovoljno prostora, one mogu naći svoje mesto. Kada dođe do selidbe, nastaje problem – kako sve te stvari spakovati i prebaciti na novu lokaciju.

Agenciju za selidbu

Sve vaše probleme rešavaju dve reči – selidbe Stošić.
Šta sve naš servis za selidbu novu kuću čini:

Sa nama nema stresova, jer sve radimo brzo, efikasno i provereno dobro. Višegodišnja tradicija u organizovanju selidbi u Beogradu i okolini nas preporučuje kao pouzdane partnere, kao agenciju koja jednim pozivom može da reši sve vaše probleme.

Kod nas možete naći odvojene usluge selidbe kuće i stanova. Zbog bržeg i lakšeg poslovanja ove podeljene usluge će omućiti najpovoljniju cenu selidbe. Naše različite timove radnika koji su specijalizovane za svaku uslugu posebno. Selidbe u kuću su nešto jednostavnije zbog lakšig pristupa objekta (bez liftova i dugih stepenica) ali su često obimnije pa uz veći broj radnika svaka selidba se odvije brzo i efikasno.

Naš vozni park sadrži kamione i kombi vozila u potpunosti opremljene za selidbe. Sva vozila su tapacirana zbog bezbednosti vaših stvari. Vršimo prevoz kako robe i stvari tako i vaših kućnih ljubimaca za koje obezbeđujemo posebne uslove i udobnost tokom transporta. Ne morate da brinete o montaži i demontaži nameštaja, to prepustite našim radnicima. Takođe vam možemo ponuditi kutije za selidbe, streč i pucketave folije i druge materijale za pakovanje i obezbeđivanje nameštaja.

Uigrana ekipa radnika spretno će demontirati i montirati vaš nameštaj, čak i kada su u pitanju gabaritni komadi. Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu planiranja selidbe, sortiranje i pakovanje nameštaja. Radimo i transport antikviteta i kućnih ljubimaca, obavljanje carinskih procedura kao i skladištenje. Činjenica da želite da se preselite u Bosnu ili iz Bosne ne menja ništa u pogledu naše usluge. Svi uslovi važe za naše klijente kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Uz nas selidba nikad nije bila lakša. U našem servisu možete dobiti selidbe kuće prilagođenu vašim potrebama, plan selidbe koji Vama najviše odgovara i cenu prilagođenu vašem buđetu bilo da je u pitanju prevoz kombijem ili kamionski prevoz.

Selidbe Stošić Vam je na usluzi za celokupnu selidbu „ključ u ruke“ ili deo selidbe za koju Vam je pomoć potrebna.