Selidbe Hrvatska

Selidbe Hrvatska

Selidbe Hrvatska

Selidbe Hrvatska radimo po najvišim evropskim standardima kada je u pitanju transport robe i stvari. Uz to, nudimo vam nekoliko potpuno besplatnih usluga, savete oko priprema za selidbu i sav materijal potreban za selidbu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu selidbe Hrvatska su nam omogućile da vas preselimo iz bilo kog grada, bilo većeg ili manjeg, uz potpuno iste uslove usluge. Platićete manje a dobiti više.

Selidbe Hrvatska

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu selidbe Hrvatska su nam omogućile da vas preselimo iz bilo kog grada, bilo većeg ili manjeg, uz potpuno iste uslove usluge. Platićete manje a dobiti više.

Zovete nas kada to vama odgovara i selidbu planiramo onda kada je vama najzgodnije. Ne brinite oko kutija za selidbe, montiranja i demontiranja nameštaja, streč i pucketavih folija za obezbeđivanje nameštaja. Sve ovo možete da naručite kod nas i isporučićemo vam materijal potpuno besplatno.

Selidbe pažljivo i detaljno planiramo sa vama kako bismo vam pružili maksimalnu garanciju dobre i pouzdane usluge, ali ne na uštrb povoljne cene. Dajemo vam mogućnost besplatne procene selidbe, koja nije obavezujuća. Mada smo čvrstvo uvereni da ćete uvideti da smo vredni vašeg poverenja. Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, bilo kog dana u godini. U potpunosti se prilagođavamo vašem tempu života, kako bi vaša selidba prošla bez stresa.

Naš vozni park sadrži kamione i kombi vozila u potpunosti opremljene za selidbe. Sva vozila su tapacirana zbog bezbednosti vaših stvari. Vršimo prevoz kako robe i stvari tako i vaših kućnih ljubimaca za koje obezbeđujemo posebne uslove i udobnost tokom transporta. Ne morate da brinete o montaži i demontaži nameštaja, to prepustite našim radnicima. Takođe vam možemo ponuditi kutije za selidbe, streč i pucketave folije i druge materijale za pakovanje i obezbeđivanje nameštaja.

Selidbe radimo na relaciji Hrvatska Srbija i Srbija Hrvatska: Zagreb – Beograd, Beograd – Zagreb, Dubrovnik – Beograd, Beograd – Dubrovnik, kao i Zadar – Beograd, Split – Beograd, Beograd – Zadar, Beograd – Split. Takođe, tu smo i za selidbe na liniji Vukovar – Beograd, Beograd – Vukovar, zatim Šibenik – Beograd, Beograd – Šibenik, Knin – Beograd, Beograd – Knin.

Pokrivamo sva manja i veća mesta kako u primorskom tako i u kopnenenom delu Hrvatske. Geografske granice smo davno prevazišli jer smo bili vođeni željama i potrebama naših klijenata. Iskustvo koje smo stekli omogućilo nam je da vam danas možemo ponuditi efikasnu, bezbednu i pouzdanu selidbu u Hrvatsku ili selidbe iz Hrvatske u Srbiju po najnižoj ceni. Jednim telefonskim pozivom možemo ukloniti sve nedoumice koje imate o selidbe Hrvatska.

Zauzeli smo lidersku poziciju kada su u pitanju selidbe između zemalja bivše Jugoslavije. Dodatni razlog zašto je to tako je i činjenica da se mi bavimo kompletnom papirologijom i carinjenjem. Vaše je samo da nas pozovete i kažete gde i kada želite da preselimo vaše stvari. Možda zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, ali mi smo se dugogodišnjim predanim radom izborili da zaista bude tako.

Pozovite nas i proverite već danas kako se najlakše i bez stresa možete preseliti u Hrvatsku ili iz Hrvatske.

Pozovite za profesionalnu pomoć

+381 63 111 11 54