Selidbe Srbija

Selidbe Srbija

Selidbe Srbija Sa Agencijom Stošić

Kada su u pitanju selidbe Srbija je zemlja koju smo veoma dobro upoznali. Nama lično za selidbe Srbija je omiljena usluga, jer volimo svoju zemlju i poštujemo druge.

Selidbe Srbija vam omogućavaju da se preselite kad god želite iz bilo kog manjeg ili većeg grada u Srbiji. Naša firma se velikim uspehom bavi selidbama širom Srbije a poznati smo po brzini, efikasnosti i odličnoj ceni! Klijenti i njihovi zajtevi i potrebe su nam uvek na prvom mestu i to nas izdvaja od konkurencije.

Poslujemo u svim gradovima, radimo posao selidbe širom Srbije. Od Subotice do Surdulice, tako da Srbija za nas nije nepoznanica. Dolazimo u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto u bilo kom gradu, varošici, mestu ili selu, Srbiju vrlo dobro poznajemo. Našim vozilima prevozimo vaše stvari i robu i selimo vas gde god je to potrebno. Vozači koji su zaposleni kod nas u agenciji za selidbe su profesionalni i iskusni tako da ste sa te strane maksimalno bezbrižni kada su vaše stvari u pitanju.

Selidbe Srbija

Jednostavno, mi za sve vaše dileme vezane za selidbe na celoj teritoriji Srbije imamo brz i jasan odgovor! Uz sve to smo i najpovoljniji o čemu svedoče iskustva brojnih zadovoljnih klijenata. Postanite i vi jedan od njih! Pozovite nas još danas!

Vaše je samo da nam se javite i kažete gde se selite i odakle, ostatak posla je na nama. Od nas ćete dobiti i neke sasvim besplatne usluge, kao što je besplatna procena selidbe kao i garancija na uslugu. Naš dobro obučeni tim organizuje svaki detalj vaše selidbe bilo da je ona lokalna ili međugradska. Lokalne i međugradske selidbe u svim gradovima u Crnoj Gori, Srbiji i okruženju mogu biti gotove i za manje od 24 sata. Naše radno vreme je u potpunosti prilagođeno vašem.

Vaše stvari se pri utovaru obezbeđuju posebnom opremom. Imamo iskusan tim radnika koji obavljaju ne samo poslove utovara i istovara već i demontaže i montaže nameštaja. Plaćanje možete izvršiti bilo u kešu bilo preko računa. Radimo i veće selidbe u Srbiji za firme kojima nudimo i posebne uslove plaćanja. Cene selidbi kada je Srbija u pitanju se mogu kretati od 2500 do više od 20000 dinara u zavisnosti od vaših potreba, kao i od toga odakle i dokle kroz Srbiju treba izvršiti selidbu.

Pored same selidbe možemo vam ponuditi i uslugu čišćenja prostora, kao i dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju. Možemo vam dati i kutije za pakovanje, kao i folije i streč folije za zaštitu nameštaja pri selidbi. Umesto vas ćemo demontirati i montirati nameštaj, preneti gabaritne komade, TA peći, bojlere, mašine za veš i sudove i svu drugu tehniku.

Kada se nađete pred izazovom selidbe, važno je imati partnera na koga možete računati. Naša usluga kombi prevoza je prilagođena onima koji traže brzo i ekonomično rešenje za prevoz stvari po Srbiji.

Selidbe u Srbiji:

Selidbe
Novi Sad

Selidbe
Čačak

Selidbe
Niš

Selidbe
Kragujevac

Selidbe
Požarevac