Selidbe Bosna

Selidbe Bosna

Selidbe Bosna

Selidbe Bosna namenjene su svima koji žele brzo i efikasno da se presele u Bosnu ili iz Bosne, bez velikog materijalnog troška. Možemo vam ponuditi sve ovo objedinjeno u najboljoj usluzi kada su selidbe u pitanju.

Iza sebe imamo na hiljade uspešnih selidbi, loklane, međugradske i međudržavne i veliki broj srećnih klijenata. Svi oni uverili su se da selidba može biti prijatno iskustvo, bez nepotrebnog stresa, uz pravi odabri agencije za selidbe.

Selidbe Bosna

Klijenti su nam uvek na prvom mestu i zato smo za vaš poziv na raspolaganju danonoćno. Prilagođavamo se vašem vremenu jer znamo koliko je vaše vreme dragoceno.

Za specijalne terete i posebno osetljive stvari vršimo dodatno obezbeđivanje i tokom pakovanja i tokom transporta. Koji god deo Bosne da je u pitanju mi ćemo doći do vas i preseliti vaše stvari a vi ćete se uveriti da povoljna cena može da bude i znak odlične usluge. Tokom godina smo selili kako privatna tako i fizička lica, te smo u mogućnosti da preselimo i cele firme. Sva naša vozila su tapacirana tako da su vaše vrednosti i nepokretnosti bezbedne u svakom momentu.

Nudimo vam mogućnost selidbe kamionom ili kombi vozilima uz prethodnu besplatnu procenu. Ono što je posebna pogodnost pri selidbama koje obavlja naša firma je to što nema nikakvih naknadnih troškova. Veoma je važno i to što se mi brinemo o kompletnoj dokumentaciji potrebnoj za prevoz stvari preko granice. Poznajemo pogranične propise a naši vozači su izuzetno iskusni te će vaše stvari zasigurno stići na pravu adresu.

Uigrana ekipa radnika spretno će demontirati i montirati vaš nameštaj, čak i kada su u pitanju gabaritni komadi. Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu planiranja selidbe, sortiranje i pakovanje nameštaja. Radimo i transport antikviteta i kućnih ljubimaca, obavljanje carinskih procedura kao i skladištenje. Činjenica da želite da se preselite u Bosnu ili iz Bosne ne menja ništa u pogledu naše usluge. Svi uslovi važe za naše klijente kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Selidbe radimo kako na relaciji Sarajevo – Beograd, Beograd – Sarajevo tako i Banja Luka – Beograd, Beograd – Banja Luka, Bijeljina – Beograd, Beograd – Bijeljina. Pokrivamo seldibama i relacije Prijedor – Beograd, Beograd – Prijedor, Rogatica – Beograd, Beograd – Rogatica, Trebinje – Beograd, Beograd – Trebinje. Bilo da ste u manjem ili većem gradu u Bosni, pozovite nas i organizovaćemo vašu selidbu u najkraćem mogućem roku.

Poverenje koje nam je veliki broj dosadašnjih klijenata ukazao došlo je kao rezultat našeg predanog rada. 

Pozovite nas i upoznajte, a onda ćemo vas uveriti da su selidbe koje mi radimo na najvišem nivou i iznad vaših očekivanja.

Pozovite za profesionalnu pomoć

+381 63 111 11 54