Lepljiva traka

Lepljiva traka

Lepljive trake prodaja Beograd, Novi Sad, Srbija

Lepljive trake pogodne za zatvaranje kutija za selidbe i sve tipove pakovanja. Lepljive trake su vam tokom selidbe neophodne kako biste mogli da zapakujete sve vaše stvari tako da bude sasvim bezbedno manipulisanje prilikom utovara i istovara, kao i njihov transport u prevoznim sredstvima.

Osnovni cilj lepljivih traka jeste da sve vaše upakovane terete održe kompaktnim, kako bi na izabranu destinaciju selidbe vaše stvari stigle u istom stanju u kom su krenule na put.

Kada planirate da organizujete selidbu, vrlo često se može desiti da neki od bitnih elemenata za pakovanje zaboravite, ili jednostavno previdite. Jedna od takvih stvari uvek jesu lepljive trake, kojih nikad dosta kada selidba počne.

Agencija Stošić je do sada obavila na stotine selidbi i uvek se trudi da bude korak ispred, pa kod nas možete nabaviti sve prateće elemente koji su vam za selidbu neophodni.

Lepljive trake

Između ostalog, u našem asortimanu možete pronaći širok izbor lepljivih traka, različitih boja i dimenzija, kako biste bili pripremljeni za sve ono što vas tokom selidbe očekuje.

Kada počnete sa pakovanjem, shvatićete da lepljivih traka nikad nemate dovoljno, ali s obzirom da smo otvoreni tokom čitavog dana, svakog dana tokom godine, kod nas ih možete nabaviti u bilo kom trenutku, kada god vam to bude potrebno.

  • širine 5 cm_______dužine 30m ___ 95 RSD
  • širine 5 cm_______dužine 60m ___115 RSD
  • širine 5 cm________dužine 50m ____100 RSD
  • širine 5 cm________dužine  60m____115 RSD

Cene pod kojima nudimo lepljive trake korisnicima naših usluga veoma su povoljne, tako da kod nas na jednom mestu možete da pronađete sve što vam je potrebno da organizujete i efikasno sprovedete selidbu bilo kog prostora.