Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica obavljaju se na teritorijii čitave opštine Čukarica, odnosno Čukaričke padine i pripadajućih naselja. Za vas prevozimo i selimo sve vrste nameštaja, stvari i robe. naša usluga je dokazano brza i efikasna, a cene najpovoljnije u gradu.

Kako je Čukarica gusto naseljena, selidbe su svakodnevna pojava, ali da ne biste gubili vreme i pretraživali sajtove pozovite nas i proverite zašto smo najbolji!

Ukoliko vam je potreban brz a pouzdan transport, odnosno selidba, pozovite nas odmah.

Na vaš upit možemo odgovoriti bilo telefonom bilo putem maila i to u najkraćem mogućem roku.

Vršimo selidbe kako stanova i kuća, tako i kancelarija i firmi.

Tu smo i da s jedne na drugu adresu prvezemo vaš klavit ili pianino.

Možda želite da se rešite starog nameštaja, građevinskog otpada i šuta, peska ili zemlje zaostalih nakon gradnje ili renoviranja? Pozovite nas i mi ćemo vam pomoći i olakšati život!

Selidbe Čukarica

Beogradske Selidbe za vas mogu biti pravi doživljaj. Jer ukoliko je obavite sa nama, za selidbe Beograd neće vam trebati mnogo novca, vremena, niti živaca. Sve radimo za vas i umesto vas.

Selidbe Čukarica mogu biti specifične zbog određenih ulica koje su manje pristupačne, problema sa parkingom i sličnim preprekama.

No, zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i velikom broju obavljenih selidbi na ovoj opštini možemo vam garantovati da za nas prepreka nema.

Vremenski uslovi nas ne ometaju baš kao ni činjenica da živite u zgradi bez lifta ili u nekoj zavučenoj ulici. Naši vešti vozači će lako premostiti sve ove prepreke i našim vozilima prevesti vaše stvari na datu adresu.

Ako odlučite da se samostalno preselite, evo nekoliko korisnih saveta:

  1. Planiranje je ključno: Napravite detaljan plan selidbe unapred. Obezbedite sve potrebne materijale za pakovanje, kao što su kutije, trake, i zaštitni materijali.
  2. Organizacija stvari: Organizujte svoje stvari pre selidbe. Odlučite se za stvari koje planirate da ponesete sa sobom i razmotrite da se rešite nepotrebnih stvari putem prodaje, donacije ili recikliranja.
  3. Pakovanje: Pažljivo pakujte svoje stvari kako biste ih zaštitili od oštećenja tokom transporta. Označite kutije kako biste lakše pronalazili neophodne stvari u novom domu.
  4. Angažujte prijatelje i porodicu: Ako je moguće, zamolite prijatelje i članove porodice da vam pomognu tokom selidbe. Više ruku čini posao lakšim.
  5. Bezbednost prilikom dizanja: Pazite na svoje zdravlje i pravilno podižite teške predmete. Koristite ispravnu tehniku dizanja i nosite zaštitnu opremu ako je potrebno.
  6. Transport: Ako koristite svoj automobil za transport, obezbedite da su stvari čvrsto vezane kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.
  7. Spremni za neočekivane situacije: Imajte rezervne planove za slučaj da se pojave neočekivane prepreke tokom selidbe.
  8. Transport robe kombijem: Brzo i efikasno
    Brzina i efikasnost su ključni faktori kod selidbe. Kada koristite usluge transporta robe kombijem , možete biti sigurni da će vaše stvari biti prevezene brzo i bez oštećenja.

Cene selidbi kreću se od 2500 dinara naviše, a neke od većih selidbi za firme su između 10.000 i 20.000 dinara.

Pored same selidbe možemo vam ponuditi i uslugu čišćenja prostora, kao i dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju.

Možemo vam dati i kutije za pakovanje, kao i folije i streč folije za zaštitu nameštaja pri selidbi. Umesto vas ćemo demontirati i montirati nameštaj, preneti gabaritne komade, TA peći, bojlere, mašine za veš i sudove i svu drugu tehniku.

Jednostavno, mi za sve vaše dileme vezane za selidbu na Čukarici imamo brz i jasan odgovor!

Uz sve to smo i najpovoljniji o čemu svedoče iskustva brojnih zadovoljnih klijenata. Postanite i vi jedan od njih! Pozovite nas još danas!