Pakovanje za selidbu | Pakovanje robe, selidbe

U kompanij Selidbe Stošić Beograd mi vrednujemo činjenicu da poslujemo sa ljudima, a ne sa predmetima lične svojine. Mi razumemo da svaka od naših mušterija ima jedinstvene zahteve po pitanju selidbe domaćinstva.

Kao deo sveobuhvatne usluge preseljenja mi takođe nudimo profesionalne usluge za pakovanje stvari u Beogradu i u celoj Srbiji, čime štedimo vreme i napore naših klijenata koje bi oni utrošili kada bi sami vršili pripremu za selidbu domaćinstva i pakovanje. Bilo da selite kancelariju ili kuću, naše službe za pakovanje nude idealno rešenje za klijente kojima je potrebna svestrana usluga selidbe bez stresa širom Srbije.

Pakovanja

Naše kutije za selidbu i materijali za pakovanje su dugotrajni, isplativi i pouzdani. Mi se brinemo za to da vaše stvari stignu na novu destinaciju bezbedno i na vreme.

Ako tražite fleksibilnu i isplativu službu za pakovanje u Beogradu i širom Srbije, mi predlažemo da iskoristite našu ponudu “Platite onoliko koliko spakujemo“. Ovo je idealna solucija za klijente koji se sele iz manjih stanova kojima nedostaje toliko potrebno vreme i pomoć tokom procesa pakovanja. Tarifa naše usluge “Platite onoliko koliko spakujemo“ je fleksibilna i klijentima se naplaćuje po satu i/ili po kutiji.

Ova ponuda će takođe pogodovati onim klijentima kojima je potrebna parcijalna usluga, tj. pakovanje i selidba jednog dela domaćinstva, pri kojoj će biti preduzeta briga o njihovim lomljivim stvarima. Mi koristimo samo profesionalne kutije za selidbu i materijale za pakovanje.

Ako vam je potrebna iscrpna priprema za selidbu i usluga za pakovanje u Beogradu ili u Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Kragujevcu i drugim gradovima u Srbiji, naša ponuda “Pripremi i spakuj“ predstavlja idealno rešenje. Naš tim profesionalnih radnika će spakovati sve predmete iz vašeg doma pre planiranog datuma selidbe. Mi ćemo pažljivo izvršiti procenu svake prostorije u vašoj kući, i svaku stvar ćemo sistematično spakovati i obezbediti.

Ponuda “Pripremi i spakuj“ je naš način da vam pružimo sve pripremne usluge i kompletnu selidbu domaćinstva. Ova ponuda uključuje rastavljanje i ponovno sastavljanje (montažu – demontažu) svakog komada vašeg nameštaja. Našom “Pripremi i spakuj“ uslugom mi ćemo osigurati da sve bude spremno za prevoz i isporuku. Naš profesionalni tim radnika koji pakuju i prenose stvari će vam uštedeti vreme, poštedeće vas neprilika i nepotrebnih bolova u leđima. Naša usluga “Pripremi i spakuj“ pretvoriće vam selidbu u prijatno i nenaporno iskustvo.

Sa ovom sveobuhvatnom (ol inkluziv) uslugom koju nudimo u Beogradu i širom Srbije, vi ćete samo morati da se podsetite da ste upravo preselili celo domaćinstvo ili preduzeće. Naš “Kompletan paket“ će svaku selidbu pretvoriti u prijatno i bezbrižno iskustvo. Sa našom ponudom “Kompletan paket“, mi ćemo se pobrinuti za to da svi detalji selidbe od početka do kraja budu pažljivo ispoštovani.

Naš “Kompletan paket“ uključuje sve beneficije “Pripremi i spakuj“ ponude, kao i one toliko potrebne finese nakon isporuke. Onog trenutka kada istovarimo sve vaše stvari mi ćemo otpakovati sve kutije, i postaviti sve predmete na mesta koja ste vi odredili. Selidbe Stošić Beograd tim će očistiti sve prostorije od bilo kakvih otpadaka ili iskorišćenih kutija i materijala za pakovanje, ostavljajući vas u uređenom domu spremnom za stanovanje.

 Bilo da vam je potrebna osnovna solucija za pakovanje pri selidbi, ili usluga kompletne selidbe domaćinstva, mi nudimo veliku raznovrsnost pogodnih mogućnosti.