Usluge

Usluge

Prevoz stvari, transport robe, prevoz nameštaja i bele tehnike

Agencija za selidbe Stošić pruža kompletnu uslugu preseljenja sa date adrese sa željenu adresu. Sam proces selidbe se sastoji od kompletnog utovara vaših stvari u naše kombi ili kamionsko vozilo, transport na željenu adresu i istovara stvari.

Uz navedenu uslugu možete i zatražiti pakovanje i raspakivanje svih stvari. Kad je reč o preseljenju nameštaja naši radnici su obučeni za sve tipove demontaža i montaža pa tako bez oštećenja mogu preseliti vašu kuhinju, ormane. Za potrebe selidbi poslovnog prostora vršimo montažu i demontažu svih mašina.

Zašto „Selidbe Stošić Beograd“?

Selidbe u stana i kuću su porodične selidbe koje su najtraženije usluge u našoj agenciji i zbog te činjenice imamo najviše iskutva i ustanju smo da ispunimo sve vaše zahteve.

Usluge porodične selidbe:

Bilo da selite vaš magacin ili poslovni prostor, deo hotela ili ceo hotel stojimo vam na raspolaganju NON-STOP. Specijalizovani smo za sve vrste poslovnih selidbe kao i montaže i demontaže svih tipova mašina.

Usluge poslovne selidbe:

  • selidbe firme
  • specijalne selidbe (mašine, kase, sefovi, fitnes oprema, oprema restorana…)
  • skladištenje robe – iznajmljivanje magacina na sat, dan , mesec
  • montaža – demontaža mašina i opreme
  • pakovanje inventara firme, zaštita i pakovanje svih mašina i opreme

Selidba u inostranstvo za nas ne prestavljaju problem jer imamo saradnike u preko 40 zemalja u svetu. Vršimo pripremu kompletnih dokumenata bilo da se selite negde u Evropi ili vam je potrebna usluga selidbe preko kontinenta.

Usluge inostrane selidbe:

Kao deo usluge selidbe kod nas možete zatražiti i dodatne usluge koje će vam pomoći pri realizacije vaše selidbe.

Usluge – ostalo:

Bilo da se preseljavate u istom gradu ili se preseljavate u inostranstvo, naša usluga selidbe je odličan izbor za sve vaše potrebe tokom preseljenja. Nudimo vam različite usluge koje mogu biti prilagođene na osnovu vaših specifičnih zahteva.

Baš kao što je svaka porodica ili firma drugačija, potrebe tokom selidbe su različite. U skladu sa tim nudimo vam savetnika koji će na najbolji način organizovati vašu selidbu na osnovu vaših potreba i na osnovu buđeta kojim raspolažete.

Savetnik za selidbe su osobe koje su u našoj firmi od samog otvaranje i iza njih je dugogodišnje iskustvo, svi savetnici su prešli put koji se zasnovao na učešću u svim tipovima realizacije selidbe pa sve do kordinacije i organizovanja svih tipova selidbe. Baš zbog ovih činjenica i posvećenosti svakom klijentu po na osob mi trajemo već skoro 20 godina.

Usavršavanjem naših usluga nudimo vam i opciju pakovanja stvari, nameštaja ili inventara firme kao i svih tipova robe od građevinskih materijala do auto ili mašinskih blokova.

Zbog brzine života sve više naših klijenta se opredeljuje za opciju selidbe uz pakovanje. Ovom uslugom ne samo da štedite vreme već i vaše stvari su mnogo bezbednije a za sve to vam dajemo garanciju.

Ono u čemu još možemo da vam pomognemo jeste i transport robe. Kada je u pitanju transport robe Beograd je vrlo turbulentno područije.