Dostava prevoz nameštaja IKEA

Dostava prevoz nameštaja IKEA – Kupili ste nameštaj u Ikei i sada morate da čekate sedam ili više dana da bi vam nameštaj bio isporučen? Nema potrebe jer vam je na raspolaganju agencija za selidbe „Stošić“ Beograd koja za vas organizuje kombi prevoz nameštaja iz Ikee, kao i kamionski prevoz Ikea. Za prevoz nameštaja Ikea nudi mogućnost kombi prevoza ili kamionskog prevoza u zavisnosti od nameštaja koji se prevozi. Međutim da bi izvršili prevoz nameštaja iz Ikee do vaše kuće ili stana, potrebno je da sačekate 7 ili više dana. Agencija za prevoz i selidbe Stošić iz Beograda nudi vam mogućnost za kombi prevoz nameštaja Ikea – Vaš stan ili kuća kao i kamionski prevoz nameštaja Ikea – Vaša kuća ili stan. Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna usluga za prevoz nameštaja od Ikee do željenog odredišta.

Kakav god nameštaj da ste kupili možete da nas pozovete i mi ćemo zamanje od 24 sata organizovati dostavu nameštaja na vašu adresu.

Zašto biste čekali nedelju i više dana kada vam nameštaj može biti isporučen onda kada vi želite umesto onda kada vas iz Ikee pozovu i jave. Ne morate da izlazite sa posla i da trčite kući, umesto toga pozovite nas za kombi prevoz od Ikee.

Naša agencija se već dugi niz godina bavi svim vrstama selidbi i prevoza, a raspolažemo kako kombi prevozom tako i kamionskim prevozom.

Prevoz nameštaja Ikea ne mora da bude nametnut za vas, već možete sami da odaberete tip prevoznog sredstva u skladu sa veličinom kupljenog nameštaja, kao i vreme dostave.

Ono što je takođe važno da znate je da su naši vozači izuzetno iskusni, sva vozila su tehnički ispravna, a tokom prevoza nameštaja sav materijal je obezbeđen užadima tako da ne morate da razmišljate u kom stanju će doći do vas.

Kamionski prevoz Ikea možemo da organizujemo za veće dostave onda kada imatepotrebu za većim vozilom namenjenim za veće komade nameštaja.

Uvek je u vozilu u pratnji sa nameštajem nekoliko radnika koji će se postarati da sve bude na svom mestu do tačke isporuke, odnosno vaše adrese.

Za mnoge je Ikea daleko od grada, te im je poduhvat kako da im nameštaj bude prevezen i dostavljen na adresu ako sami ne poseduju neko vozilo, a ne žele da čekaju više dana na isporuku u Ikei.

Zato smo mi tu da vam pomognemo i organizujemo prevoz Ikea nameštaja u roku od svega par sati. Poslujemo na teritoriji celog Beograda, a za vaše pozive dostupni smo 24 sata svakog dana.

Vremenski uslovi ne utiču na naše radno vreme ili spremnost da prevezemo nameštaj i u potpunosti se prilagođavamo rasporedu i željama klijenata.

Tokom dosadašnjeg poslovanja obavili smo preko 3000 raznih selidbi, stanova, kuća, poslovnih prostora, firmi, javnih insitutcija i ustanova i veoma smo ponosni na poverenje koje smo stekli kod klijenata koji nas angažuju više puta.

Vi treba da se bavite nekim drugim stvarima, da se radujete što u vaš životni prostor dolazi nova fotelja. Ili sto sa stolicama, krevet, ormane, a dostava Ikea nameštaja je naša briga.

Tu smo mi da se selidba ormara za Vas odradi maksimalno profesionalno i brzo.

Na vama je samo da nas pozovete i kažete šta vam tačno treba, gde i kada, ostalo možete da prepustite nama. Isplaniraćemo rutu za dostavu Ikea – do vaše adrese, obavestiti vas o vremenu utovara i istovara nameštaja tako da ćete sve vreme znati gde se kombi ili kamion nalazi i biti u kontaktu sa našim timom.

Sada kada znate da postoji i lakši način za kombi prevoz Ikea, kamionski prevoz Ikea, možete da odahnete i da se uputite u kupovinu još nekog komada nameštaja. Mi očekujemo vaš poziv i radujemo se saradnji sa vama!