Korona i selidbe u Beogradu

COVID-19 ili Korona virus i selidbe u Beogradu – Sigurni smo da sa velikom pažnjom pratite dešavanja u vezi sa širenjem korona virusa u Beogradu i Srbiji i epidemijom koja je pogodila čitav svet. Verujemo da nam je svima sada najvažnije da ne dođe do širenja virusa u velikim razmerama, i trudimo se da odložimo sve što je moguće odložiti. Zato je obim selidbi po Beogradu ali i širom Srbije prilično smanjen u poslednjih nekoliko nedelja, imajući u vidu novonastalu situaciju sa korona virusom. Najčešće selidbe nisu prioritet i mogu se odložiti određeni period, što se i dešava u poslednje vreme.

I potreba za prevozom robe različitih kategorija je trenutno smanjena, što je sasvim očekivano i logično, jer je ideja svih nas da sprečimo dalje širenje virusa COVID-19 koliko god smo u mogućnosti.

Naša agencija za selidbe Beograd Stošić i dalje je na usluzi svima onima koji bi želeli da se upravo sada presele i koji nemaju mogućnosti da sačekaju određeno vreme, da se čitava situacija stiša.

Trudimo se da ispoštujemo sve preporuke ministarstva zdravlja i da obezbedimo sasvim sigurnu selidbu svih vaših stvari.

Ukoliko ste u mogućnosti da selidbu odložite, to bi bila najbolja opcija, imajući u vidu trenutno stanje.

Ali ako odlaganje selidbe nije moguće, zbog brojnih razloga, onda Vam naša firma za selidbe svakako stoji na usluzi.

Agencija Stošić može organizovati selidbu i prevoz vaših stvari, imamo dovoljno kapaciteta da vam omogućim nesmetano obavljanje selidbe i prevoza, ukoliko vam je hitno i neophodno.

Kada prođe epidemija, vratićemo se svi ustaljenim aktivnostima (pakovanje, selidbe, transport i sve prateće usluge selidbe u Beogradu i Srbiji), i verujemo da će se i organizovanje selidbi i prevoza vratiti u normalu.

A do tada, čuvajte se i brinite o svom zdravlju, a za sve hitne selidbe i potrebe prevoza, naša služba za selidbe Beograd vam je na usluzi svakoga dana, kad god je to potrebno.

Dobro zdravlje i da se cela situacija što pre završi želi Vam vaša firma za selidbe Beograd Stošić.