Pakovanje novogodišnjih ukrasa u kartonske kutije

Pomoći ćemo vam sa nekoliko praktičnih saveta za pakovanje novogodišnjih ukrasa u kartonske kutije, Nova Godina je vreme kada svi ukrašavaju svoje jelke novogodišnjim ukrasima…

  1. pakovanje kutije nova godina Uključite sve oko sebe u akciju – Pospremanje nakon nove godine bi išlo mnogo brže sa još ruku koje bi vam pomogle! Izaberite vreme kada se članovi vaše porodice mogu uključiti u sve to, i motivište ekipu tako što ćete im obećati večeru ili dobar film nakon posla. U planiranju nakon pakovanja svako će moći da se ponada nečem zabavnom.
  2. Organizacija – Počnite tako što ćete sortirati vaše ukrase. To biste mogli uraditi po kategorijama, kao što su “spoljni ukrasi“ i “unutrašnji ukrasi“, po prostorijama (ukrasi za dnevnu sobu, za kuhinju, za dečije sobe), ili po redosledu kojim vadite ukrase. Na primer, ako vaša porodica obično postavi ukrasne lampione odmah nakon Dana zahvalnosti, a jelku sledeće nedelje, možete soritrati ukrase tim redosledom i numerisati svaku kutiju da biste ubuduće makismalno uštedeli vreme. Izaberite redosled koji najviše pogoduje vašim prazničnim navikama.
  3. Skladištenje – Kada su vaš praznični dekor i propratni materijal sortirani, ređanje u kutije bi trebalo da ide brzo. Mi preporučujemo kutiju za posuđe od naše agencije zbog izuzetnog kvaliteta da uskladištite vaše zalihe uvijene u ukrasni papir. Detaljne instrukcije kako se koriste ove kutije možete videti ovde.
  4. Reciklirajte! – Postoje mnogi način da se iskoriste ostaci ukrasnog papira i kutija od prošle godine. Jedan jednostavan način da popakujete ukrase za jelku je da ih uvijete u korišćeni ukrasni papir ili ih umotajte u foliju sa mehurićima i položite u kutiju za držanje posuđa. Papir će zaštiti ukrase a posebne pregrade ih drže odvojenim. Da li je neko u vašoj kući dobio nove cipele za Božić? Uzmite paketiće sa silikonskim gelom koji se nalaze unutar kutija za cipele i stavite ih u vaše kutije za čuvanje novogodišnjih ukrasa. Oni kutiju održavaju suvom tako da vaši ukrasi mogu trajati mnogo duže.
  5. Nalepnice, nalepnice, nalepnice – Ništa ne može biti tako frustrirajuće nego kad preturate po kartonskim kutijama tražeći neki određeni predmet. Učinite da vam ovaj proces bude manje stresan i uštedite nešto vremena u sledećoj sezoni praznika tako što ćete na nalepnicama označiti svaku stvar u kutiji.

Da li i vi imate neki dobar savet za čuvanje ukrasa da podelite s nama? Ostavite ispod komentar i obavestite nas. Imate li još da pakujete? Agencija je ovde da vas pokrene napred sa savetima i odgovorima u vezi sa vašim izazovima pakovanja.
Nadamo se da ste uživali u ovoj prazničnu sezoni sa vašom porodicom. Sve najbolje u novoj godini!