Reference agencije za selidbi i transport

Reference agencije za selidbi i transport

Reference agencije za selidbi i transport

Marko Vidić

Usluga je bila veoma dobra! Sve je urađeno u roku od dva sata. Oni su bili fleksibilni o čemu i koliko mi je bilo potrebno za selidbu, a ja bih definitivno koristio ovu uslugu kod njih i u budućnosti!

Nevena P.

Hvala vam puno na vašoj usluzi, mi smo veoma srećni, zadovoljni i prezadovoljni načinom na koji su stvari bile upakovane i preseljene. Mi ćemo ponovo koristiti vaše usluge i u budućnosti mada se iskreno nadam da se nećemo skoro seliti

g-din Novaković

Fantastična usluga! Veoma prijatan i veoma efikasan rad! Sve je natovareno sa izuzetnom pažnjom i pažljivo. Oni su čak preselili i naš nameštaj po mom planu. Toplo preporučujem svakome ko traži kompaniju za selidbe na području Beograda!

selidba Beč – Požarevac

Želeo bih da se zahvalim dvojici gospoda koji su radili na preseljenju mojih stvari u jako kratkom roku (4 dana). Bio sam skeptičan u početku o tome koliko će zapravo brzo oni moći i koliko bi me sve to koštalo (ograničena sredstva). Bio sam apsolutno impresioniran njihovom brzinom i konačnom cenom koja je bila iznad mojih očekivanja. Bez skrivenih naplata, veoma poštena. Toplo preporučujem ovu kompaniju. Pozdrav , Paula H. iz Beča

N.B. selidba Novi Beograd – Niš

Veoma stručni i ljubazni! Odličan nivo usluga! Definitivno preporučujem i drugima da koriste usluge ove kompanije! Hvala!

porodica Tomašević

Najbolja odluka koju smo ikada napravili pre selidbe. Tim agencije Selidbe Stošić Beograd su bili apsolutno neverovatni. Oni su brzo radili i bili veoma oprezni sa našim stvarima. Kada je došlo vreme da se krecne naš veoma težek frižider su izneli uz stepenice do našeg stana …. oni su to sve sami uradili! (naša sofa takođe nije bila nimalo lak zadatak) bio sam toliko zapanjen zbog njihove odlučnosti da ispune ovaj težak zadatak. Definitivno bih ih preporučio svakome … bilo kada! Hvala vam za divno obavljen posao!

Nevena i Dejan Nikolić

Stošići i njihov tim su veoma profesionalni, ljubazni i veoma dobro su zajedno odradili posao. Sve naše stvare su preseljene sa najvećom pažnjom. Ovi ljudi su radili bez prestanka. Kupili smo im svakom, po veliko piće pre nego što smo krenuli do destinacije, udaljene 46 km, a to je bio jedini put za selidbu našeg nameštaja. Bili smo veoma zadovoljni i tokom transporta i nećemo oklevati da preporučimo vašu kompaniju i drugima.

Advokatska kancelarija Beograd Toma Fila
Tim 99
Hotel Continental
Hotel Park
Direktor Telekoma Branko Radujko
Energoprojekt
Vaterpolista Jovanovic
Zvecanska
Dom Sremcica
Delta Real Estate
Selidbe Beograd Banja Vrujci
Rtb Bor
Delta Holding
All in one Cory rs
Coming 1 doo Zemun, Beograd
Varteks
Hotel Porto Montenegro u Tivtu
Selidbe Beograd Divčibare
Top speed
Grafiks  ….