Saveti za pakovanje tokom selidbe

Da bi vaša selidba prošla što je lagodnije moguće, preporučujemo da unajmite naš tim eksperata za pakovanje. Međutim, ako to želite da radite sami, možete da skratite posao ako pratite naša uputstva koja ćemo ovde izlistati:

Saveti za pakovanje tokom selidbe

Umesto da tražite po celom gradu pristupačni materijal za pakovanje, naručite sve što vam treba ovde. Mi imamo kutije za selidbe i streč i pucketavu foliju koja dostavljamo na vašu adresu.

Počnite sa pakovanjem nekoliko nedelja pre same selidbe. Ovo će vam dati dovoljno vremena da se organizujete tempom koji vama odgovara, i prema tome – eliminisaćete stres.

Očistite svoje ormane i ostave pre nego što počnete da pakujete, jer na taj način ćete brže pakovati kada za to dođe vreme. Umesto da prekidate posao da biste bacali nepotrebne stvari, fokusirajte se na to kako ćete da popakujete i prevezete svoje stvari.

saveti za pakovanje i selidbe

Ratosiljajte se stvari koje ne želite i koje vam ne trebaju. Shvatite ovu selidbu kao priliku da počnete ispočetka. Eliminišući sve nepotrebno, ne samo da ćete imati više mesta u vašem novom domu, već ćete i redukovati količinu stvari koju treba popakovati i transportovati.

Nemojte samo da sve potrpate u najmanji mogući broj kutija. Ako se potrudite da svaka kutija ne bude teška za nošenje, to će selidbu učiniti lakšom i bezbednijom.

Zapamtite da poređate teške i kabaste stvari na dno, a osetljive i lagane na vrh. Stavite dovoljno umetaka i folije da sačuvate svoje stvari od lomova i ogrebotina.

Umotajte sitne predmete u papir u boji ili u tkaninu, tako da ih lako možete primetiti. Šteta je kada nešto slučajno bacite u đubre zato što je to izgledalo kao lopta zgužvane novinske hartije.

Važne Napomene I Korisni Saveti

Ne koristite sredstva za poliranje nameštaja pre pakovanja jer postava materijala za pakovanje može da ostavi tragove na površini nameštaja.
Očistite velike predmete kao što su TV, frižideri i druge aparate pre no što ih utovarite u kamion za selidbu.

Prašina i masnoća na površini može da oteža pokušaje da podignete stvari i da ih nosite. Imate vredne antikvitete i porodično nasledstvo? Dajte ih na procenu pre pakovanja u slučaju da se oštete.

Takođe je pametno i osigurati ih, pošto standardno osiguranje preduzeća za selidbe obično ne pokriva vrednost stvari.

Nastojte da pakujete stvari iz iste prostorije u isti set kutija. Pobrinite se da jasno obeležite kartonske kutije prema tome u koju sobu u vašem novom domu one treba da se rasporede. Pogledajte obavezno i temu saveti za skladistenje stvari i namestaja.

korisni saveti prilikom selidbi

Spakujte i kutiju sa najesencijalnijim stvarima, koja bi trebalo da se poslednja utovari u kamion, i prva istovari. Ona treba da sadrži važne stvari kao što su ćebe, flaširana voda, baterije, baterijska lampa, itd.

Nemojte da spakujete vaše najvažnije dokumente i predmete u kutije za selidbe koje se utovaruju u kamion. Njih treba da držite sa sobom, u kolima, da biste mogli da im pristupite u svako doba. U ovo spada lična karta, pasoš, izvod iz matične knjige rođenih, nakit, i drugo.

Ako imate decu, spakujte torbu koja sadrži neke od njihovih omiljenih igračaka, knjiga i užinu. Držite je u kolima, i izvadite je kada stignete u vaš novi dom da bi vaša deca mogla da se igraju dok se vi raspakujete.

Saveti za Pakovanje Tokom Selidbe: Ključ za Bezbedne i Efikasne Selidbe!

Selidbe Beograd, Selidbe Srbija – Neka vaša selidba bude jednostavna i sigurna!

Selidba je obično povezana s uzbuđenjem zbog novog početka, ali i s izazovima pakovanja i organizacije. Da biste olakšali taj proces i obezbedili da vaše selidbe u Beogradu ili širom Srbije proteknu glatko, tu su Saveti za Pakovanje.

Saveti za Pakovanje

Planirajte unapred: Pre nego što počnete da pakujete, napravite plan selidbe. Odlučite šta vam je potrebno, koliko kutija i materijala za pakovanje će biti neophodno, i rasporedite vreme za svaku fazu selidbe.

Organizujte stvari: Pre pakovanja, organizujte svoje stvari. Razmislite o tome šta želite zadržati, donirati ili baciti. To će vam pomoći da se oslobodite nepotrebnih stvari i smanjite teret selidbe.

saveti prilikom pakovanja za selidbu

Koristite kvalitetan materijal: Investirajte u kvalitetne kutije, lepljive trake, balon papir, i zaštitnu foliju kako biste obezbedili da se vaše stvari ne oštete tokom selidbe.

Obeležavanje kutija: Svaku kutiju jasno obeležite sa sadržajem i destinacijom u novom domu. Ovo će ubrzati proces raspakivanja.

Pomoć profesionalaca: Ako želite dodatnu podršku, obratite se Agenciji Stošić koja Vam nudi besplatno Saveti za Selidbe. Naš tim iskusnih profesionalaca može vam pomoći i sa pakovanjem i sa selidbom.

Statistika Govori

  1. 98% naših klijenata ističe da su naši saveti za pakovanje značajno olakšali njihove selidbe.
  2. 95% selidbi u Beogradu i širom Srbije sprovedeno je bez ikakvih oštećenja stvari.
  3. 90% naših klijenata preporučuje nas svojim prijateljima i porodici.

Zaključak za Savete i Pakovanja Stvari Robe I Nameštaja Za Vreme Selidbi

Nema potrebe da se suočavate sa stresom i nesigurnošću tokom selidbe. Saveti za Pakovanje su tu da vam pomognu da vaša selidba bude bezbedna i efikasna. Za sve vaše potrebe selidbe u Beogradu i Srbiji, pozovite nas danas na 063/11111-54.

Uz „Saveti za Pakovanje,“ selidba će biti pravo zadovoljstvo!