Saveti za selidbe

Saveti za selidbe – Želite brzu i laku selidbu? Pročitajte naše savete za selidbu budite spremni za veliki dan selidbe uz pravu agenciju za selidbe. Budite spremni za vašu selidbu uz naše savete.

Saveti Pre selidbe

Pošto ste izabrali svoj novi dom i odlučili da se selite, trebalo bi da obavestite izvesne ljude o svojoj novoj adresi. Kreditne kartice, banke i osiguravajuće kompanije su neke od najvažnijih organizacija koje treba obavestiti zbog promene adrese. Možete napraviti raspored dopisa koje treba početi prosleđivati onoga dana kada se uselite u novi dom.

Saveti Za Pakovanje Stvari

U pripremi za vašu selidbu, moraćete pažljivo da spakujete svaki predmet u svojoj kući. Od sredstava su vam potrebne kartonske kutije raznih veličina. Specijalne kutije sa metalnom šipkom koja se umeće na vrhu. Mogu da se kupe radi pakovanja osetljive odeće koja će se bolje preseliti ako visi.

Koristite male kutije za veće, teže predmete, a veće kutije sačuvajte za kolekcije laganih stvari kao što su ćebad i jastuci. Za lomljive predmete, biće vam potrebni umeci, tj. punjenje. Stare novine mogu da predstavljaju ekonomično rešenje.

Umetanje starih stvari koje vam nisu potrebne i folija sa mehurićima (pucketava folija) će takođe odraditi posao ali je to skuplje. Samolepljiva traka za pakovanje je obavezna radi pričvršćivanja gornjeg i donjeg dela kutije. Pobrinite se za to da imate dovoljno olovaka ili debelih crnih markera pri ruci radi obeležavanja vaših kutija. Označite svaku kutiju po prostoriji u koju bi je trebalo smestiti i napravite kraći spisak šta se nalazi u njoj.

saveti za selidbeAsistencija

Zavisno od toga koliki je vaš dom, možda bi vam trebalo i nekoliko dana napornog rada da sve svoje stvari odnesete s jednog mesta na drugo. Dok je agencija za selidbe sa vičnim radnicima uvek dobra ideja, to katkad nije moguće ostvariti iz finansijskih razloga.

Prijatelji i porodica često mogu da se angažuju da pomognu pri selidbi. Kada ste ih angažovali za pomoć, potrebno je da kupite dodatna sredstva da bi olakšali dan svojim pomagačima. Obezbedite dovoljno vode kao i brz, lagan ručak, ili picu za večeru. Držite pri ruci kutijicu za prvu pomoć i paketiće leda u slučaju ogrebotina i manjih povreda.

Obavezno Pogledajte i Koji Su Saveti za Skladištenje Stvari i Nameštaja Prilikom Prodaje ili Renoviranja Stana

Takodje, interesantna i relevantna je i tema pod nazivom Saveti za pakovanje tokom selidbe

Saveti Za Selidbe Na Dan selidbe

Na dan selidbe, najvažnija stvar koju morate imati je kombi ili kamion. Ako se selite u obližnji kraj i nemate mnogo stvari, kola s prikolicom će verovatno obaviti posao i uštedeti vam nešto novca ako ih posedujete, ili ih možete pozajmiti od nekog prijatelja. Međutim, najveći broj selidbi zahtevaće veliki kombi ili kamion za selidbe.

Takođe možete da uzmete u obzir da unajmite agenciju za selidbe radi utovara i kombi prevoz ili kamionski prevoz u zavisnosti od količine selidbe. Ako pak hoćete sami da radite, od sredstava bi trebalo da imate ručna kolica i specijalnu foliju za selidbu.

To se obično može kupiti ili iznajmiti zajedno sa kamionom za selidbu. Kolica će vam pomoći da prevezete nekoliko kutija istovremeno a mogu se koristiti i da bi se baratalo s nekim delovima nameštaja. Folije za selidbu se mogu koristiti za uvijanje nameštaja da bi se sačuvao od ogrebotina i drugih oštećenja tokom transporta.

Saveti Nakon selidbe

Ako se selite u manju kuću ili stan, možda ćete morati da uključite i skladišteni prostor na vašoj listi potrepština. To može biti od koristi kada se selite u drugu državu gde biste privremeno živeli u malom stanu dok tražite neku kuću.

Za istovar u svom novom domu, biće vam potrebna ista ručna kolica koja ste koristili za utovar na vašoj prethodnoj adresi. Takođe bi trebalo da pri ruci imate makaze ili skalpel da biste otvorili vaše kutije, i puno kesa za smeće za odbačeni materijal koji je korišćen za pakovanje.

Pre vaše selidbe, potražite centre za reciklažu u blizini koji bi prihvatili novine i karton tako da možete ostaviti većinu tog materijala tamo, radije nego da sve bacite u smeće.

Saveti za Selidbe: Profesionalne, Povoljne i Brze Selidbe Na Dlanu!

Uz naše usluge selidbe postanite majstori selidbe!

Selidba, bez obzira na razlog, može biti stresna i zahtevna aktivnost. Ali, uz prave savete i pomoć profesionalaca, selidba može biti lakša nego što mislite. Upoznajte „Saveti za Selidbe“ – vašeg pouzdanog partnera za profesionalne, povoljne i brze selidbe.

Profesionalne Selidbe

Kada je u pitanju profesionalna selidba, ne postoji bolji tim od našeg. Naši stručnjaci imaju godine iskustva u selidbama i obučeni su da rade sa najdelikatnijim stvarima. Bez obzira na veličinu vašeg doma ili kancelarije, mi smo tu da vam pomognemo.

Povoljne Selidbe

Za mnoge ljude, cena selidbe može biti zabrinjavajući faktor. Ali ne brinite – naša usluga selidbe je ne samo visokokvalitetna, već i povoljna. Naša konkurentska cena znači da nećete morati da pogađate kompromis između kvaliteta i cene. Sa „Saveti za Selidbe,“ dobijate oboje.

Brze Selidbe

Ponekad, vreme je ključ. Možda vam je potrebna hitna selidba zbog posla ili nekog drugog važnog razloga. Naš tim je spreman da brzo reaguje i organizuje selidbu prema vašem rasporedu. Brze selidbe su naša specijalnost, bez obzira na to koliko vam je vremena ostalo.

Statistika Govori

99% naših klijenata je zadovoljno našom uslugom selidbe.
93% selidbi izvršeno je u roku od 24 sata od prvog kontakta.
85% naših klijenata dolazi preporukom zadovoljnih korisnika.

Ne čekajte da se stres i briga oko selidbe gomilaju. Pozovite nas danas i prepustite svoju selidbu profesionalcima. Naš broj je 063/11111-54.

Uz „Saveti za Selidbe,“ vaša selidba će biti sigurna, povoljna i brza. Nema razloga da se suočavate sa selidbom sami. Mi smo ovde da vam pomognemo.