Selidbe Beč - Beograd, Austrija - Srbija

Selidbe Beč je naša usluga namenjena svima kojima je Austrija sadašnje ili buduće mesto prebivališta i koji se iz Beograda i Srbije sele u Beč ili suprotno. Odnosno za selidbe Austrija ili iz Austrije za Beograd ili neki drugi grad u Srbiji. Ukoliko želite da vaša selidba u inostranstvo prođe glatko, na pravom ste mestu. Nudimo vam najbržu uslugu, najbezbedniji transport i najpovoljnije cene. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, možemo vam garantovati visok nivo usluge, profesionalni i obučeni tim i cenu kakvu nećete naći kod drugih.

Bez obzira da li su u pitanju selidbe u Beču ili selidbe u neki drugi grad Austrije, javite nam se već danas i upoznajte se sa našom uslugom. Nudimo vam prevoz kamionom ili kombijem, u zavisnosti od vaših potreba i količine stvari. Naši vozači su prokstarili svim putevima Evrope i za njih nema nepoznanica. Selidba će biti obavljena tačno onako kako vi to budete zahtevali.

Tu smo da vam ponudimo svaku pomoć, savete i podršku za selidbe iz Austrije ili selidbe u Austriju. Nudimo vam mogućnost besplatne procene selidbe koju ćete dobiti kada nas kontaktirate i upoznate sa svojim zahtevima i potrebama. Pre nego što dođemo kod vas, napravićemo detaljan plan selidbe kroz koji će biti razrađeni svi detalji selidbe. Naši vešti vozači brzo i lako pronalaze najbrži i najkraći put s jedne lokacije na drugu, pri tom sve vreme vodeći računa o bezbednosti vaših stvari. Sva naša vozila su tapacirana, a nameštaj i drugo pokućstvo su tokom selidbe stana obezbeđeni i pod nadzorom. Radimo montažu i demontažu nameštaja, a naš tim je savršeno obučen i za transport kućnih ljubimaca.

selidbe bec

Takođe, imamo veliko iskustvo u transportu osetljivih stvari, gabaritnog nameštaja, selidbe klavira i drugih instrumenata. Vi započinjete novi život i znamo koliko vam je važno da se neko dobro brine o vašim stvarima. Budući da smo svesni koliko vam je ovo važno, naš tim će se postarati da sve bude dopremljeno u stanju u kom je i preuzeto. Sve nedoumice koje su vas dosada mučile od načina pakovanja i transporta osetljivog materijala, nedostatka kutija i drugih vrsta kontejnera za transport stvari mi ćemo razrešiti.

Možemo da vam obezbedimo i kutije za pakovanje, streč folije i pucketave folije za zaštitu nameštaja. Na raspolaganju smo vam od pripremanja potrebne putne dokumentacije i dokumenata koji su vam potrebni za carinu do najsitnijih detalja. Pomoćićemo vam i tako što ćemo prikupiti sve potrebne informacije koje vam međunarodnu selidbu mogu maksimalno olakšati i pružiti vam jasnu perspektivu onoga što vas u ovom procesu očekuje.

Vaše je samo da nas pozovete i saznate kako vaša selidba u Beč ili iz Beča može biti obavljena za tili čas. Nema stresa i gubljenja vremena. Vaše poverenje nam je dragoceno i zato dajemo uvek sve od sebe da budete zadovoljni uslugom. Da zaista ispunjavamo ono što obećamo govori i veliki broj zadovoljnih klijenata koje smo tokom godina preselili.

Kako u zemlji tako i u inostranstvu uvek poslujemo po istom principu – želje klijenata, njihovo vreme i novac su na prvom mestu! S ponosom možemo reći da smo agencija koja je izvela najviše selidba u ovoj godini kako za privatna lica tako i za firme.

Javite nam se i prepustie nam svoju selidbu iz Austrije ili u Austriju još danas!