Selidbe Beograd posao

Selidbe Beograd posao

Selidbe Beograd posao

Selidbe Beograd posao – Kada uspešno poslujete dugi niz godina, a s vremenom kvalitet vaše usluge i zadovoljstvo klijentata kontinuirano raste. Jasno je da je za ostvarenje takvog cilja potrebno imati dobar i pouzdan tim. Selidbe Stošić zato sada proširuju svoj tim i u potrazi su za ozbiljnim radnicima koji će sa nama deliti viziju uspeha!

Poslovi Beograd Selidbe Stošić

Ako Vam trebaju poslovi Beograd selidbe Stošić trenutno raspisuje konkurs za posao. Za selidbe posao je za svakoga ko se pronađe u daljem tekstu. Ko ispunjava navedene uslove, ima mogućnost da konkuriše.

Naša porodična firma se bavi selidbama svih vrsta i do sada smo obavili više hiljada selidbi za privatna lica. Zatim firme, kompanije i javne ustanove. Zadovoljstvo klijenata i njihovo poverenje su nam prioritet. Zbog toga izuzetno računamo na pouzdanost svojih radnika. Verujemo u dogovor, planiranje i timski rad.

Selidbe Posao

Ako tražite posao selidbe koji je dinamičan, odgovoran, pun izazova, kod ozbiljnog poslodavca. Nastavite da čitate jer ćete se možda prepoznati u jednom od profila zaposlenih koje tražimo. Selidbe Beograd posao imaju nekoliko otvorenih pozicija:

  1. – radnike za utovar i istovar koji poznaju montažu i demontažu nameštaja i drugih predmeta;
  2. – vozače B i C kategorije.

Ono što je važno za obe kategorije selidbe Beograd posao jeste da iako je iskustvo bonus, to nije presudna veština.

Ona koja će vam obezbediti posao selidbe kod nas jer ćete kroz praksu i iskustvo naučiti puno toga.

Ono što jeste obavezno je da kandidati nisu osuđivani.

Kao i da se protiv njih ne vodi nikakav krivični postupak.

A za kandidate za vozače je takođe važno i da nemaju kaznene prekršaje vezane za vožnju.

Selidbe Beograd Posao

Cenimo ljude koji poštuju svoj posao, koji su tačni, odgovorni.

Kao i marljivi i precizni u svom radu. Isplata radnika je redovna. A plate su dobre i u skladu sa zahtevima i obimom posla.

Kandidate ćemo vrednovati ne samo po veštini već i po opštem utisku koji ostavljaju i poverenju koje ulivaju svojom ličnošću jer želimo da takav utisak ostave i na naše klijente.

Radno vreme je fleksibilno i zavisi od želja i potreba klijenata kojima se prilagođavamo bez obzira na dane u nedelji ili vremenske uslove.

Ukoliko ste zainteresovani da radite i rastete sa nama javite nam se putem telefona 0631111154  ili mejla kontakt(@)selidbe-stosic.com.

Javite se, želimo da vas upoznamo!