Selidbe kasa, sefova, teških stvari i predmeta

Vršimo selidbe kasa, sefova i svih drugih vrsta specijalnih tereta, prevoz stvari nestandardne veličine kao i transport teških i gabaritnih predmeta. Ako imate predmet nestandardne veličine i težine i potreban vam je prenos istog, mi smo pravo rešenje za vas! Prevoz specijalnih tereta je za nas postala svakodnevnica i sa velikom sigurnošću i brzinom ćemo preseliti vaše stvari velikog gabarita na željenu lokaciju!

Uz naš veliki vozni park opremljen kamionskim i kombi vozilima najnovije generacije i uz pomoć našeg stručnog tima, vaše velike i teške stvari će sa lakoćom dospeti na željeno mesto.

Naš tim profesionalaca će uraditi detaljan plan prenosa stvari specijalnog tereta i u dogovoru sa vama formirati cenu. Sve ćemo spakovati u kutije i obezbediti zaštitnim pucketavim i streč folijama i spakovati u naša specijalizovana vozila za prevoz!

Možete biti sigurni da su vaše stvari u sigurnim rukama i da će naš tim paziti na njih i u dogovoreno vreme ih dostaviti na željeno mesto.

Raspolažemo svom potrebnom opremom za prenos stvari svih težina i dimenzija i fiksiraćemo ih u toku transporta da se ne bi oštetile tokom istog.

Za nas prepreke poput liftova ili visokospratnica koje moramo savladati peške, ne predstavljaju problem, jer naš tim sa dugogodišnjim iskustvom prevazilazi sve vrste prepreka!

Pozovite nas i uverite se da smo najbolji sa najpovoljnijim cenama, jer brojne preporuke su i više nego dovoljan pokazatelj!