Selidbe studenti, bračni parovi, samci

Selidbe studenti su do juče bili vaša briga a od danas su naša! Studentske selidbe su se nekada odvijale samosezonski u ranu jesen pred početak nove studentske godine. Danas je selidba studenata svakodnevna pojava. Selidba samaca i selidbe mladih bračnih parova su po broju i učestalosti odmah iza selidbe studenata, te smo i za vas na usluzi 24/7.

Prvo odvajanje od kuće ume da bude veoma teško. Potrebno je vreme da se prilagodite novoj sredini, društvu na fakultetu ili školi, samom gradu i njegovom brzom životu. Stalo vam je da se što brže i lakše uklopite u sredinu i započnete dugo željeni samostalni, studesntki život.

Potraga za idealnim stanom koji ćete deliti sa cimerima, dečkom ili devojkom ili pak živeti sami vam je do sada sigurno zadala gomilu glavobolja. Jasno nam je koliko je teško naći stan koji studentski džeparac može da iznese. Zato ćemo vam mi olakšati da svoju selidbu obavite brzo i jeftino, a da vam ostane sasvim dovoljno novca da posle selidbe napravite i žurku za celo društvo!

Selidbe Studenti

Javite nam se iz bilo kog grada u Srbiji i mi dolazimo da preselimo vaše stvari u bilo koji od univerzitetskih cenatara Srbije. Nama nije bitno da li ste student iz unutrašnjosti ili nekog od većih gradova poput Beograda, Novog Sada, Kragujevca ili Niša. Važno je samo ono što mi možemo da učinimo za vas.

Čak iako niste brucoš, sigurno ste makar jednom bili u situaciji da menjate stan. S godinama se nakupi knjiga, stvari i selidba postane noćna mora. Da to ne bi više bilo tako obratite se našem timu profesionalaca. Oni će vam vaše stvari utovariti, istovariti, nameštaj demontirati i montirati i sve to u kratkom roku uz najpovoljniju cenu selidbe!

Posrećilo vam se da dobijete stipendiju i da studirate u inostranstvu, ali ne znate kako da transportujete sve što vam je potrebno za život van zemlje? Mi vas možemo preseliti i van granica Srbije. Pri tom ćemo pripremiti svu putnu i carinsku dokumentaciju i osloboditi vas dosadne administracije.

Kada ste planirali preseljnje sigurno ste razmišljali samo o tome kako naći što povoljniji a bolji stan. Sada kada je vreme selidbe tu, pitate se kako da na najbezbedniji način prevezete svoj kompjuter, studijsku opremu, klavir ili pianino na novu adresu? Prepustite stvar našem timu profesionalaca.

Počev od vozača koji će spretno dovesti parkirati vozila tik do ulaza u vaš stan do radnika za utovar i istovar koji će se sve vreme brinuti o bezbednosti vaših stvari. Za veće selidbe vam nudimo kamionski prevoz, dok za manje savetujemo kombi prevoz.

Selidbe samaca su za nas svakodnevica, a kako znamo da imate pune ruke posla i bez priprema za selidbe tu smo da vam učinimo život lakšim. Kada se samci sele sav teret je na njima. Ali mi ćemo vam pokazati da stvari ne moraju da izgledaju baš tako.

U nama ćete pronaći pouzdanog partnera na koga možete u potpunosti da prebacite sve obaveze oko selidbe. Jednostavno, odluičite se za našu uslugu selidbe ključ u ruke i ne razmišljajte. Mi dolazimo na adresu i transportujemo vaše stvari a da pri tom vaše prisustvo uopšte nije potrebno. Jasno nam je da nemate vremena da nabavljate kutije za pakovanje i dodatnu opremu pa smo mi tu da pomognemo.

Ne znate koji je najbolji način da spakujete stvari i kako da to učinite? Pozovite nas, mi ćemo vam prodati i dostaviti na adresu kako kartonske kutije za selidbe tako i pucketavu i streč foliju za zaštitu nameštaja. Ova usluga je potpun obesplatna za vas!

Isto važi i za selidbe mladih bračnih parova. Vi tek krećete u novi život, te stres oko selidbe ne treba da vam kvari prve i najlepše trenutke zajedničkog života. Prepustite nama teži deo posla kako bi ste vi uživali u uređenju stana i drugim sitnicama dok gradite zajednički dom. Naši agenti će vam pri prvom kontaktu objasniti da kod nas imate mogućnost besplatne procene selidbe. To vam omohućava da sve svoje troškove i eventualne obaveze sagledate unapred.

Posetićemo vas na vašoj adresi i na licu mesta zajedno sa vama napraviti procenu selidbe. Ona uključuje procenu potrebnog vozila i ljudstva kao i cenu. Naša cena jednom izrečena više se ne menja. Do sada smo uradili preko 3000 selidbi i za svaku smo klijentu pružili garanciju na kvalitet usluge i sigurnost transporta. To smatramo najboljom reklamom i investicijom. Kako su naši telefoni i naši agenti dostupni za vas 24 sata svakoga dana, bez obzira na dan u nedelji to znači da ste slobodni da planirate druge obaveze.

Kamionski, kombi ili pikap prevoz je potpuno bezbedan zaselidbu vaših stvari. Sva vozila imaju tapaciranu unutrašnjost i dodatno se obezbeđuju tokom samog transporta pravilnim pakovanjem, rukovanjem i istovarom. Ukoliko vaše potrebe to nalažu, možemo da vam ponudimo i privremeno odlaganje, odnosno skladištenje stvari u našim magacinima.

Studentske selidbe, selidbe samaca i selidbe mladih bračnih parova su ono po čemu se izdvajamo od konkurencije jer ne pravimo razliku među klijentima. Postupamo profesionalno kako pri većim tako i pri manjim selidbama. Plaćanje naših usluga koje su potpuno transparentne možete izvršiti kešom ili preko računa.

Možemo vam izdati i blok račun ako plaćanje vršite kao pravno lice, odnosno firma. Ne brinite se ni ako selite vaše kućne ljubimce, jer njih očekuje poseban tretman. Sve detalje oko selidbe saznaćete od našeg ljubaznog osoblja koje će strpljivo sa vama proći svaki korak. Svaka selidba se unapred planira do detalja sa kojima vas upoznajemo i držimo u toku.

Možda do sada niste imali čarobni štapić za selidbe ali sada ste na pravoj adresi. Mi vašu selidbu možemo učiniti neosetnom i kao magijom ćete imati sve stvari preseljene na način na koji ste oduvek želeli. Brzo, efikasno, pouzdano i jeftino! Uz nas je život lepši i lakši! Pozovite nas i zaboravite na stres oko selidbe.