Vozni park agencije za selidbe

Vozni park agencije za selidbe Beograd Stošić sastoji se od kombi vozila, kamiona i pikapa. U zavisnosti od potreba vrše se selidbe kombijem, kamionom ili pikap selidbe u Beogradu Srbiji i inostranstvu.

Poslovi organizovanja selidbe jesu osnovna delatnost naše agencije i to je nešto u čemu smo veoma dobri, s obzirom da imamo mnogo iskustva jer se poslovima selidbi bavimo više od decenije na ovim prostorima.

Trudimo se da sve naše ponude i usluge budu potpuno prilagođene zahtevima svih naših klijenata i da oni budu zaista zadovoljni saradnjom sa nama.

Kod nas možete naći i sve prateće usluge u vezi sa organizovanjem selidbi, od utovara, pakovanja, demontaže nameštaja, do istovara na odredišnoj adresi.

S obzirom da mi radimo sve umesto vas, vaš zadatak je samo da se opustite i selidbu prepustite pravim profesionalcima.

Posebna pogodnost koja je našim klijentima na raspolaganju jeste bogat vozni park, koji je vrlo dobro opremljen svim vozilima koja su potrebna da se jedna selidba privede kraju uspešno.

Tako da je nama sasvim svejedno da li vam je potreban kamionski prevoz, kombi prevoz ili pikap prevoz, bitno je šta je vama potrebno a da bi to saznali najbolja opcija je da nas kontaktirate.

Za selidbe cenovnik u firmi Stošić nudi najkonkurentnije i najpovoljnije cene selidbe u Beogradu a takođe i u celoj Srbiji.

Naš vozni park čine vozila različite namene i veličine, namenjena za prevoz robe, velikih i kabastih predmeta, osetljivih stvari, svega onoga što se može naći u vašem stanu i što treba da se preseli na izabranu adresu.

vozni park agencije za selidbe beograd

Sva vozila koja se nalaze u našem voznom parku jesu vozila poslednje generacije, savremena i moderna, opremljena različitim uređajima koji povećavaju bezbednost vaših stvari u transportu, a mogu se opremiti i različitim vrstama alata koji treba da pomognu da se posebne vrste tereta utovare u naše transportno sredstvo.

Sva vozila iz voznog parka agencije za selidbe Beograd Stošić su servisirana i obavljaju se redovni tehnički pregledi, kako bismo i mi i vi bili sigurni da je njihova ispravnost na visokom nivou.

U našem voznom parku možete naći najsavremenije kamione najnovije generacije, sa ogromnim tovarnim prostorom, zatim kombi vozila za manje selidbe i prevoz vaše robe brzo i sigurno, imamo i više pikap vozila, koja su vrlo pogodna za velike gradske gužve i prevoz manje količine vaših stvari gde god je potrebno.

Pre utovara vaše robe ili stvari u naše vozilo, možete se sami uveriti u njegovu bezbednost, u mogućnosti koje naša vozila imaju i u opremljenost i spremnost za sve izazove na putu.

Ukoliko vam je potrebna kompletna selidba ili samo prevoz stvari, ili bilo koja druga vrsta usluge, naš vozni park vam je na raspolaganju u svako doba.

Vrlo smo fleksibilni i spremni za svaku vrstu dogovora, tako da ne postoji nijedan razlog da nam se ne javite odmah i kažete nam sve vaše želje, koje će u najkraćem mogućem roku biti ispunjene, jer mi smo pravi profesionalci i vrlo predani našem poslu, tako da ćete sigurno biti veoma zadovoljni.

Vozni park je naš najveći adut, to je prednost koja nam daje povoljniji položaj u odnosu na ostale agencije, jer smo nabavku svakog vozila pažljivo planirali, vodimo računa o svakom članu našeg voznog parka i svaki od njih besprekorno funkcioniše i obavlja željeni posao za vas.

Našim vozilima za vas možemo obaviti brojne usluge koje su vam potrebne, brzo i efikasno, i pre svega kvalitetno, jer se zaista trudimo svaki put da opravdamo reputaciju jedne od najboljih agencija na ovim prostorima.

Bez obzira da li vam je potreban kamion, kombi ili pikap da se vaš posao završi, u najkraćem roku će naša vozila biti potpuno spremna za polazak i za sve nove doživljaje koji vas očekuju.